Breaking News

BREAKING! Végre érkezik az új John Green adaptáció!

Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy John Green óriásit szakított a Csillagainkban a hibával, és az utána következő adaptációja, a Papírvárosok sem alakított rosszul a kasszáknál. Előbbi 12 millióból készült, világszinten pedig több, mint 300 milliót hozott, utóbbi pedig a szintén 12 milliós bevételből 85 milliót, ami persze kevesebb, de még így is jövedelmező befektetés volt.




Így tehát teljesen természetes volt, hogy mindenki tűkön ülve várta a következő John Green filmet - ami csak nem akart érkezni. A legesélyesebb az Alaska nyomában volt, csakhogy a háttérben elég bonyolulttá vált a helyzet, ennek a filmes jogai ugyanis másnál voltak. Legutóbb azt hiszem, 2016-ban foglaltam össze a helyzetet, ami tényleg elég bizonytalan volt.

Viszont ma bombaként robbant a hírt: érkezik az Alaska nyomában adaptációja, csakhogy nem filmként!

A Hulu (A szolgálólány meséje nézői már jól ismerhetik) rendelt be belőle egy minisorozatot!

A sorozatok idejét éljük, így a hír talán nem is annyira megdöbbentő. 

Mindenesetre a Deadline számolt be róla, hogy a 13 éves utazás, hogy az Alaska nyomába a képernyőkre kerüljön, lezárult, és a Hulu berendelt egy 8 részes sorozatot a Paramount Television, Josh Schwartz és Stephanie Savage Fake Empire-étől belőle. 

A pilotot is Schwartz írta, és ő lesz szolgál majd a sorozat executive producereként (John Greennel és másokkal együtt) és showrunnerjeként is. A pilot állítólag több vevőt is érdekelt, ami elég biztató.

Schwartz annak idején egy másik fiatalokat megcélzó sorozattal, A narancsvidékkel robbant be, aztán később dolgozott a Gossip Girlön is, és jelenleg két másik könyvadaptációban is érintett: a 13 perc és a Monster High forgatókönyvéért is ő felel, de ő irányítja most a Marvel Runaways sorozatát is jelenleg.

Micsoda hírek, igaz?

Nincsenek megjegyzések