Breaking News

Új Queen of Air and Darkness részlet Emmával és Juliannel

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra a Gonosz fortélyok sorozat egyik legjobb része Emma és Julian parabatai-szerelmi kapcsolata. 

Forrás



Azt hiszem, ez a kapcsolat mostanra érett be igazán. A végzet ereklyéi sorozat első könyveiben Cassie láthatóan még kóstolgatta csak a témát Jace és Alec párosával, aztán a Pokoli szerkezetekben tényleg megértettük, mit is jelent pontosan parabatainak lenni. Érezhető, hogy Will és Jem párosa után a Jace-Alec parabatai dolog is sokkal jobban átjött A végzet ereklyéi sorozat második felében - legalábbis szerintem. 

Ezután pedig jött a Gonosz fortélyok sorozat, és feltette a pontot az i-re. Végre kaptunk egy parabatai vegyespárost, ezzel együtt pedig egy sor rejtélyt is amiatt, hogy Emma és Julian kapcsolata még a mély parabatai kapcsolatokon is képes túlmutatni.

Nem állítom, hogy ezzel kerek lett a parabatai dolog, hiszen kíváncsian várom Cordelia és Lucie lány parabatai párosát az 1900-as évek elejéről, azt hiszem, ez olyan dolog lesz a TLH-ban, amit imádni fogok.

Na de a hosszú felvezető után következzen a lényeg: kaptunk ugyanis egy új részletet a Gonosz fortélyok sorozat harmadik, zárókötetéből, a Queen of Air and Darknessből - méghozzá Emmával és Juliannel, akik a parabatai kapcsolatról beszélgetnek.

Íme:

- Julian, emlékszel, mit mondott Dane, hogy te afféle srác vagy, aki lányt választ magának parabatainak? - Letérdelt a fiú ágya mellé és felemelte az állát, hogy közvetlenül a szemébe nézhessen. - Én pontosan ezt imádtam benned mindig, már azelőtt is, hogy beléd szerettem volna. Te egy másodpercre sem gondoltad, hogy bármivel is kevesebbé tesz, hogy egy lány a harcostársad, sohasem viselkedtél velem úgy, mintha bármivel is kevesebb lennék valaki veled teljesen egyenlőnél. Soha, egy pillanatra sem éreztetted velem, hogy gyengének kell lennem ahhoz, hogy te erős légy.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én odavagyok ezért a pár sorért. Azért is, hogy mit mond Julianről és Emma és Julian kapcsolatáról, és azért is, hogy mit üzen úgy általánosságban.  

Nincsenek megjegyzések