Breaking News

Befutott Colleen Hoover Ugly Love-jának magyar borítója!

Ahogyan azt már a múlt héten meg is írtam, végre érkezik magyarul is Colleen Hoover Ugly Love című könyve!

A kötetre már régóta várunk, ám ahogy a film csúszott, vele együtt csúszott a magyar megjelenés is. Most nem nagyon tudni, mi újság a projekttel, így a kiadó végül úgy döntött, hozza a kötetet.

Nagy kérdés volt viszont, hogy vajon milyen borítóval: átveszik az eredetit, amit a lenti képen is láthatunk Nick Bateman kezében? Vagy terveznek valami hasonlót?


Nos, most befutott az új borító, mutatom:



Szóval igen, a kiadó átvette az eredeti koncepciót, aminek személy szerint nagyon örülök. Ez egy egyszerű borító, ám annál többet mond és annál jobban illik a történethez.

A hivatalos magyar fülszöveg:

Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.
Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!
Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.
Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!

Ha valaki esetleg egy kis ajánlóra vágyna, érdemes megnézni a filmhez készült teasert is, amiben Nick Batemant láthatjuk.

Annak idején készítettem rá feliratot, szóval ha bekapcsoljátok a Youtube felirat funkcióját, itt az is lesz rajta:


Nincsenek megjegyzések