Breaking News

Filmes borítóval érkezik nálunk a Hollywoodi mocsok

Korábban már írtam róla, hogy Alessandra Torre Hollywood Dirt című könyvéből adaptációt készített a PassionFlix, és most végre érkezik magyarul is a könyv!

A Könyvmolyképző új Rubin Pöttyöse filmes borítóval jelenik meg, ami némiképp meglepő, hiszen nálunk nem mutatták be a filmet. De a magam részéről nem különösebben bánom a dolgot - igaz, nekem az eredeti borító is tetszett. 

Íme a magyar:



A fülszöveg:

Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!
Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.
Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.
Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.

Nincsenek megjegyzések