Breaking News

Tévésorozat lehet a viktoriánus YA kalandregényből!

Mackenzi Lee most kifejezetten divatos YA szerzőnek számít, hála a The Gentleman's Guide to Vice and Virtue című könyvének, ami a legutóbbi Goodreads szavazáson is szépen teljesített. 

A blogon is találkozhattatok már a nevével - egyrészt, mert rá bízták ugyanis a Marvel Lokiról szóló YA regényének megírását, másrészt mert már tudjuk: magyarul is érkezik a The Gentleman's Guide!

Ám most újabb jó hírt kaptunk a kötet háza tájáról.

A Variety értesülései szerint a Berlanti Productions megvásárolta a könyv jogait, a vezető pedig éppen showrunnert keres a projekthez.



Ha esetleg valaki nem tudná, ez a produkciós cég olyan sorozatokért felelős, mint a Riverdale, A zöld íjász, a The Flash és a többi ehhez kapcsolódó szuperhős sorozat, az épp készülő Sabrina reboot és a  Caroline Kepnes You című regényéből készülő sorozatot is berendelte már tőlük a Lifetime.

Szóval ez igazán kecsegtető a viktoriánus sorozat számára.

Ha esetleg valaki nem ismerné a sztorit: a kalandregény a 17. században játszódik, a főhős pedig egy fiatal brit Lord, aki biszexuális, és európai kalandra indul kevert rasszú legjobb barátjával (akibe szerelmes) és lánytestvérével. 

Nincsenek megjegyzések