Breaking News

BASC díszdobozban is rendelhető az Egy kegyetlen dal!

A héten már részt vehettem Victoria Schwab új Fumaxos könyvének, az Egy kegyetlen dalnak a borítóleleplezésében, és akkor ígértem, hogy hozom majd a fülszöveget.




De nem csak a fülszöveget hozhatom, hanem egy szuper hírt is. A Fumax összefogott a BASC csapatával, így a kötet exkluzív könyves dobozzal együtt is előrendelhető!

A doboz leírása:

A Book a Sloth Club és a Fumax közös Egy kegyetlen dal doboza!
A doboz kérhető személyes átvétellel a Könyvhéten a Fumax standon (június 7 és 12 között a Vörösmarty téren Budapesten), személyes átvétellel a budapesti irodánkban, vagy házhozszállítással illetve csomagpontos szállítással egyaránt.
Kérjük, megrendelésed megjegyzés rovatába írd bele, hogy a Könyvhéten vennéd át, vagy házhozszállítást kérsz a kötethez!
Figyelem! Erősen limitált példányszámú, exkluzív termék! Kizárólag a készlet erejéig rendelhető!
Tartalmazza Victoria Schwab Egy kegyetlen dal című regényét, valamint a Book A Sloth Club dobozaitól már megszokott minőségű és jellegű, ehhez a kötethez és Victoria Schwabhoz kötődő ajándékokat, relikviákat, amelyek nagyban hozzátesznek az olvasásélményhez. (És akkor még a dekoratív dobozról nem is beszéltünk!) A dobozról és a fantasztikus extra tartalmakról a BASC csapata gondoskodik az előrendelők számára.

A doboz itt rendelhető elő, a könyv pedig itt.

A fülszöveg:

Egy városban, amelyet háború dúl, és utcáit szörnyek róják, sehol sem vagy biztonságban
A város kettészakadt. Északot a rettegett Harker-család uralja, a Déli Várost pedig a Flynn-klán. Háborújuk szó szerint szörnyeket szabadított el a világban: lényeket, amelyek mások félelmével, húsával és vérével… vagy a lelkével táplálkoznak.
Kate Harker másra se vágyik, csak hogy bebizonyíthassa apjának, a keménykezű Harker-családfőnek, hogy ugyanolyan kegyetlen, mint ő. Kate ember, de szörnyé akar válni.
August Flynn másra se vágyik, csak hogy jó ember lehessen, jószívű, mint apja, az ártatlanok védelmezője. Csakhogy egyetlen dallammal képes elragadni és elemészteni a védtelenek lelkét. August szörnyeteg, de emberré akar válni.
Egy nap lehetőséget kap, hogy segítsen: magát a nagyszájú Kate-et kell szemmel tartania, akit éppen újabb iskolából tanácsoltak el.
A háttérben azonban soha nem látott fenyegetés ébredezik. August és Kate több választásra kényszerül: hősök lesznek, vagy a sötétség oldalára állnak – barátok lesznek, vagy ellenségek.  Döntésük tétje nem pusztán az életük, a város jövője is ezen áll vagy bukik.
Victora Schwab (Viszály, Egy sötétebb mágia) New York Times sikerlista-vezető regénye a sötét hangulatú Verity szörnyei duológia első kötete.

Nincsenek megjegyzések