Breaking News

Cover Reveal - Kirsty Moseley: Álmaim őrzője

A múltkor már írtam, hogy viszonylag ritkán írok ilyesmiről, mindenesetre most megint kivételt kell tennem, ugyanis alig férek a bőrömbe, úgy örülök, hogy végre magyarul is a polcomon tudhatom majd ezt a könyvet.

Kirsty Moseley The Boy Who Sneaked in My Bedroom Window című könyve nálam instant szerelem volt annak idején, így örömmel ajánlottam a kiadónak, az itt-ott YA könyvhöz képesti rázós témája ellenére is.

Nem tudom, hányszor emlegettem már nektek, de imádom az olyan történeteket, amikben a főszereplő lány és fiú együtt alszanak - csak úgy. Így találtam rá erre a kötetre is, ami pontosan erről szól - aztán persze több lesz belőle.

A Könyvmolyképző pedig az ajánlásom után meglátta benne a fantáziát, és most végre itt tartunk, hogy jön magyarul is, én pedig már a borítóleleplezésében vehetek részt!

Egyébként annak idején az angol olvasás után írtam a könyvről, ITT olvashatjátok a véleményemet. (Jézus, mennyit változtak az értékeléseim 5 év alatt!)

Amit még elöljáróban írhatok a könyvről, hogy legalább 20x olvastam már, ez az egyik "nyugikönyvem", amit előveszek a rosszabb, stresszesebb pillanataimban.

Fülszöveg:


Volt egyszer egy lány.
És egy fiú.
Meg egy ablak.

Amber Walkert és a bátyját, Jake-et bántalmazza az apjuk. Egy éjszaka Jake legjobb barátja, Liam észreveszi a zokogó Ambert, és bemászik a szobája ablakán, hogy megvigasztalja. Ezzel kezdődik szeret/nem szeret-kapcsolatuk, ami meghatározza a következő nyolc évet. Liam mára magabiztos csajozógép lett, aki egyetlen csaj mellett sem tud kikötni, még sohasem volt igazi barátnője. Amber máig nem dolgozta fel a bántalmazó apjától elszenvedett lelki sebeket. Ő és Liam bizarr párost alkotnak. A kapcsolatuk mindig is viharos volt. De mi történik akkor, ha Amber egyszer csak máshogy tekint a bátyja legjobb barátjára? És mit szól a túlféltő báty, amikor megtudja, hogy a húga és a barátja egyre közelebb kerülnek egymáshoz?

A legmeghatóbb történet arról, mire képes a szerelem.


>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<




A szerzőről:


Kirsty Moseley bevallása szerint a férje, Lee a legnagyobb támogatója, és úgy érzi, a bátorítása nélkül ma nem tartana ott, ahol. 2005-ben született meg közös fiúk, akit a legjobb dolognak tart, ami valaha történt vele.

2012-ben jelent meg Amerikában magánkiadásban az első regénye, az Álmaim őrzője, azóta pedig sorra érkeznek a sikeres könyvei, immáron nagy kiadóknál, és világszerte egyaránt.


Nincsenek megjegyzések