Breaking News

3 dolog, ami nem (annyira) tetszett a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei új előzetesében

Tegnapra ígértem, hogy a TOP7 kedvenc pillanat után azt is megosztom veletek, mik nem tetszettek az új Legendás állatok - Grindelwald bűntettei előzetesben. De aztán annyira hétfő volt, és annyira szabi utáni első munkanap, hogy a bejegyzés mára csúszott. 

1. A fura macskaszerű lények




Számomra ezek a lények jelentették az előzetes mélypontját, és ez vicces lehet, mert a toplistán is emlegettem a legendás lényeket. Nos, a legtöbb tetszik is - de ezek a fura macska-ufók nem illenek nekem a képbe. Illetve még illhetnének is, de sajnos szerintem grafikailag borzalmasak. A legtöbb effektnél kérdés nélkül elhiszem, hogy igazi, ezek viszont szerintem annyira gagyik, hogy kirántanak az illúzióból.


2. Grindelwald külseje



Amennyire tetszik a fiatal Dumbledore, annyira nem tudok mit kezdeni Grindelwalddal. Most már úgy-ahogy sikerült megbarátkoznom vele, hogy Johnny Depp lesz Grindelwald, bár továbbra is tartom, hogy Colin Farrell jobban tetszett volna nekem. 
De még így is... akárhányszor meglátom Grindelwald furcsa ábrázatát a furcsa szemével, Johnny Depp nyolcmillió maszkos szerepe jut eszembe - amikkel amúgy nincs gondom, csak a HP élmény közben nem vágyom erre. 


3. Dumbledore Átváltoztatástant tanít



Arról már írtam az előzetes előtt is, hogy Dumbledore nem Átváltoztatástant tanít a filmben, hanem Sötét varázslatok kivédését, de ezt most már végképp megerősítette az előzetes. Én meg még mindig próbálok megbarátkozni vele. 


Ahogy láthatjátok, ebből csak 3-at szedtem össze, ennek nagyon egyszerű az oka: ez az előzetes nekem nagyon tetszett, szóval határozottan a pozitívumokból volt több!

2 megjegyzés:

  1. Izlések között van külömbség és PONT Depp Johnny miatt vagyok nagyon nagyon kíváncsi a filmre mert az előzetesben nagyon bejött. Tudom ez elfogultság de ez van. Egyébként a többi előzetes részre is nagyon kíváncsi vagyok. Alig várom a novembert.

    VálaszTörlés
  2. Reméljük, hogy megmagyarázzák Dumbledore miért a SVK-t tanítja

    VálaszTörlés