Breaking News

Befutott a Poldark magyar borítója!

A kosztümös filmek és sorozatok szerelmesei már nagy eséllyel találkoztak a Poldark című BBC sorozattal, ami immáron az ötödik évadát koptatja.



Ennek ellenére valahogy mi, magyarok csúnyán háttérbe szorítottuk. Pedig még a szereposztás sem semmi: a főszereplő az adaptációs körökben népszerű Aidan Turner, aki A hobbit Kilijét és a Csontváros Luke-ját is eljátszotta - és ha már adaptációk, Agatha Christie Tíz kicsi katona adaptációjában is felbukkant 2015-ben.

Talán nem túlságosan sokkoló a hír, hogy ez a kötet is egy regénysorozatból készült: és most végre megjelenik nálunk is!

Most pedig megérkezett a nagyon is tetszetős borító:



A Könyvmolyképző weboldalán már olvasható is a hivatalos magyar fülszöveg:

A Ross Poldark a tizennyolcadik században játszódó regényfolyam első kötete. Winston Graham először 1945-től kezdve megjelentetett, nagyívű családtörténete mindmáig lebilincseli az olvasókat Az amerikai függetlenségi háború vérzivatarából szülőföldjére, Cornwallba hazatérő főhőse alig várja, hogy viszontláthassa szeretteit. Öröme nem sokáig tart: édesapja meghalt, a családi birtok ebek harmincadjára jutott, kedvese eljegyezte magát Ross unokatestvérével. A környék keservesen tengődő bányászai és gazdálkodói iránti együttérzése azonban arra indítja Poldarkot, hogy magához vegyen egy vásártéri csetepatéból megmentett, kiéhezett teremtést – ezzel a cselekedetével pedig végérvényesen megváltoztatja saját életét…


A megjelenés idén várható, magyar borítónk egyelőre nincs. 



Ha a fülszöveg alapján még nem sikerült dönteni, íme egy kis vizuális rásegítés, a sorozat első évadának előzetese:


Nincsenek megjegyzések