Külön-külön jelenik meg az Outlander 5. két kötete

Tegnap a Könyvmolyképző Molyon elárulta, nem véletlen, hogy némi módosítással immáron két külön adatlapot találunk az Outlander sorozat 5. részénél.

A sorozat vaskos mérete miatt már eddig is két kötetben jelent meg az utóbbi két könyv, szóval ez már nem túlságosan nagy meglepetés.

Most viszont a két kötet, nem egy időben jelent meg, ennek pedig viszonylag egyszerű oka van: a fordítás még nem készült el a második kötethez. Viszont a kiadó mindenképp szeretné, ha legalább az első kötet ott lehetne a karácsonyfák alatt, ezért ezúttal azt a megoldást választották, hogy mivel így is, úgy is két külön kötetről van szó, ezúttal nem csomagolják őket össze.

Így tehát az első kötet még az idén várható, a második viszont csak jövőre - a kiadó ígérete szerint viszont szeretnék már az év első hónapjaiban megjelentetni, hogy ne kelljen sokat várni erre sem.

A borítók az eddigiekhez hasonlóan nagyon hasonlóak, valójában csak a színük különbözik.Külön-külön jelenik meg az Outlander 5. két kötete Külön-külön jelenik meg az Outlander 5. két kötete Reviewed by Deszy on 11/14/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.