Breaking News

Cover Reveal - Ashley Carrigan: Suttogó-völgy

Újabb Könyvmolyképzős borítóleleplezéssel érkezem, ezúttal Ashley Carrigan újabb Arany Pöttyös regényét ismerhetjük meg, ami ezúttal egy történelmi romantikus történet.

Fülszöveg:


Mondd ki a néma vágyakat!

Glastonbury társasági életét felkavarja a Suttogó-völgy udvarház új lakója, Lady Catherine Ashby. A fiatal özvegy tartózkodó viselkedése ellenére akaratlanul kínos helyzetekbe bonyolódik, melyekből nem is olyan egyszerű sértetlen becsülettel kimenekülni. Mindezért nem mást lehet hibáztatni, mint a környék megrögzött, jóvágású kalandorát.
A sorozatosan félreérthető körülmények feltüzelik a pletykaéhes társaság kíváncsiságát és váratlan kihívások elé állítják Catherine-t.
Született rosszakarók, kacér hajadonok, erős akaratú anyák, hősszerelmes ifjak kereszttüzében áll a csinos grófné.
Mit kezdjen a vonzó férfival, aki alaposan feldúl mindent, de leginkább főhősünk nyugalmát?
Régi korok értékei szabják meg a szereplők életének mindennapjait. Az elegáns úri viselkedés páncélja alatt azonban érző szívek, lobbanó szenvedélyek, parázs gyűlöletek és körmönfont mesterkedések bújnak meg. A történet igazi főszereplője a szerelem, ami óvatosan becserkészi a gyanútlan áldozatait.

A történetet akár Jane Austen is írhatta volna…

Add át magad páratlan hangulatának!

>>> Rendeld innen! <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra! <<<





A szerzőről:




Ashley Carrigan civilben az üzleti versenyszférában dolgozik.
Különböző témákban ír: romantikus, paranormális, misztikus, fantasy. A Könyvmolyképző Kiadónál elsőként az Árnyjátékos című regénnyel mutatkozott be, melyet az Ikrek hava követett. A Suttogó-völgy első történelmi romantikus regénye.

Nincsenek megjegyzések