Breaking News

Végre friss híreket kapunk a Harry Potteres "Pokémon Go" játékról?!

Korábban már írtam róla, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment egy sor mobiltelefonos és játékkonzolos játékot hoz ki, ami a varázslóvilágban játszódik, új márkájuk, a Portkey Games elnevezés alatt. 

Ezek közül az egyik játék a Harry Potter: Wizards Unite. 




Ennek a játéknak a pontos megjelenési időpontját csak később hirdetik ki, mindenesetre ugyanazzal a technikával működik majd az okostelefonokon, mint a Pokémon Go, a játékosok a valóságot a varázsvilág lencséjén át nézhetik majd.

A játék arra buzdít majd, hogy indulj el az okostelefonoddal, és fedezd fel a körülötted lévő világot, ami mindenféle kalandot rejt majd, például varázslatos lényeket, és akár a varázslóvilág ikonikus szereplőibe is beleszaladhatsz majd. Ezenkívül képesek leszünk bűbájt szórni, rejtélyes tárgyakat felfedezni, és kiépíteni a saját varázslókarrierünket. 

A Harry Potter: Wizards Unite a Warner Bros. Interactive Entertainment és a Niantic Inc. közös projektje lesz, akik ugye már foglalkoztak hasonló telefonos játékok fejlesztésével.

A játék közösségi oldalai korábban elindultak már, de elég nagy volt a csend körülöttük. Most viszont történt valami: frissítették az oldal profilképét.

Íme:



Ez persze még nem feltétlenül jelenti azt, hogy holnap máris nagy bejelentésre számíthatunk, de azért mindenképp érdemes lesz odafigyelni, hogy ez valaminek az előszele-e.

Nincsenek megjegyzések