Breaking News

Milyen Stan Lee cameókra számíthatunk még?

Stan Lee halála, annak ellenére is, hogy szép kort, 95 évet élt meg, sokunkat sokként ért.

A Facebookon már megosztottam az összefoglaló videót az összes Stan Lee cameóról, de persze az egyik kérdés, ami felmerült, hogy vajon milyen cameókat láthatunk még vele a jövőben. 




Pókember: Irány a Pókverzum


Nem MCU projekt, de decemberben kerül a mozikba, és szerintem nem csak én várom izgatottan. Viszont biztos: ebben az animációs filmben már biztosan cameózik Stan Lee, állítólag nagyon játékosra sikerült. 

Marvel kapitány


Azt, hogy Stan Lee feltűnik-e a Marvel kapitányban, egyelőre nem erősítették meg. Azt viszont tudjuk, hogy mivel Stan nem szeretett repülni, ezért általában igyekeztek több cameót is felvenni vele egyszerre. 
Kevin Feige egy 12-én lehozott Variety cikkben beszélt arról is, hogy milyen cameókra számíthatunk még tőle. Azt tudjuk, hogy több cameót is felvettek vele előre, hogy felkészüljenek az eljövendő filmekre. Viszont azt nem árulta el a Marvel guru, hogy pontosan miket: "Nem fogom nektek pontosan elárulni, de Stan mindig is értékelte a jó meglepetéseket."

Úgyhogy az biztos, hogy néhány cameója van még, amit a következő Marvel filmekben fel tudnak használni. Figyelembe véve a Marvel kapitány közeli premierjét és azt, hogy már leforgatták a filmet, elég valószínűnek tűnik, hogy ehhez a filmhez már felvették a jelenetet.

Bosszúállók 4.


Ahogy már írtam, Stan cameóit előre felvették. A Marvel kapitánnyal szemben itt viszont már teljesen biztos, hogy Stan cameója kész van, ezt Joe Russo rendező nyilatkozatából tudjuk, aki arról beszélt, hogy mivel igyekeztek felvenni a cameókat egyszerre, ezért a legutóbbi Hangya és a Bosszúállók 4. cameóit ugyanazon a napon vették fel.

Pókember: Idegenben


Itt kezd szomorúvá válni a dolog, ugyanis ez lehet az a film, ahol megszakad a hagyomány. Egyelőre semmilyen információnk nincs arról, hogy ehhez a filmhez már felvették-e a cameót, de azt sem tudjuk, hogy biztosan nem készült már hozzá - hiszen Kevin Feige nem árulta el, pontosan meddig vannak készen.

X-Men: Dark Phoenix


Szintén nem az MCU része, de korábban Stan cameózott X-Men filmekben is. Erről viszont sajnos tudjuk, hogy nem tűnik majd fel benne - legalábbis az Entertainment Weekly legfrissebb cikke erről ír. 

Mi lesz a jövőben?


Kevin Feige nyilatkozata alapján nem kizárt, hogy még néhány filmre előre megvannak Stan cameói. Az sem kizárt, hogy akár régi, archív felvételeik is vannak, amiket fel tudnak használni - ezt nem tudjuk. 

Ezenkívül Stan cameóinak hagyományát egyéb módokon is tovább tudják vinni: feltűnhet például a fotója falon, újságcikkben vagy éppen emlegethetik a nevét. Meglátjuk, mindenesetre a magam részéről nagyon remélem, hogy igyekeznek majd továbbvinni, még ha csak így is.

Nincsenek megjegyzések