Breaking News

Harry Potter tévésorozat készül az HBO Maxra?


 
 
A The Hollywood Reporter érdekes cikket jelentetett meg ma. 

A kérdéses cikk arról szól, hogy az HBO Max kínálatába Harry Potter sorozatot terveznek.

A dolog érdekessége, hogy a cikk szerint "forrásaik" arról számoltak be, hogy az HBO Max és/vagy a Warner Bros. vezetősége több találkozót is tartott egy konkrét témáról, méghozzá egy Harry Potter tévésorozatról.

A hírben igazából sok meglepetés nincs. Az HBO Max nagyon teper, hogy minden náluk lévő franchise-ról lehúzzanak még egy bőrt:
Ott a Gossip Girl reboot. A pletyka arról, hogy terveznek a True Blood rebootjával. Jön majd a Jóbarátok Reunion. A Pretty Little Liars reboot. A Trónok harca spin-off. És persze a Szex és New York folytatás.
 
Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a náluk lévő egyik legértékesebb márkát, a Harry Pottert is felhasználnák az HBO Max felfuttatására - végtére is a piacvezető Netflixszel, és azzal a Disney+-szal kell felvenniük a versenyt, ahol jelenleg is dolgoznak egy sor Marvel és Star Wars sorozaton.
 
Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy az HBO Max és a Warner egyértelműen tagadta a hírt a THR megkeresésére, és kategorikusan kijelentették, hogy jelenleg egy Harry Potter sorozat sincs fejlesztés alatt.
 
Persze ennek a végére is nyugodtan tehetünk egy kérdőjelet, hiszen tudjuk, hogy a korai szakaszban egyáltalán nem biztos, hogy megerősítenek egy ilyen hírt.

Ti mit gondoltok? Örülnétek egy Harry Potter sorozatnak?

Nincsenek megjegyzések