Breaking News

Animációs spin-off érkezhet a Trónok harcához



Újabb hírek érkeztek a Trónok harca adaptációk háza tájáról. A The Hollywood Reporter információi szerint újabb projekt készül ugyanis - ezúttal egy animációs spin-off!

A Trónok harca masszív siker volt, egészen a csúfos utolsó évadig, amiről a mai napig rengeteg a vita.

De 8. évad ide vagy oda, a Trónok harca nem kevés nézőt és pénzt hozott az HBO-nak, így nem meglepő, hogy próbálják minél inkább meglovagolni a franchise-t.

A THR forrásai szerint ezúttal egy animált sorozaton dolgozik a csatorna. A hírek szerint korai fejlesztési szakaszban jár a projekt. Az animációs sorozat, csakúgy, mint élőszereplős előde, felnőtt célközönséget célozna és hasonló hangulatú is lenne, mint az eredeti széria. De még semmilyen konkrét megállapodás nem született, így egyelőre könnyen lehet, hogy semmi nem lesz az egészből.

Az értesüléseket az HBO Max nem kívánta kommentálni.

Egyébként az utóbbi időből nem ez az egyetlen hasonló hír a Trónok harca és általánosságban az HBO Max háza tájáról.

Jelenleg is dolgoznak a Trónok harca első spin-offán, ami a House of the Dragon címet viseli, ezzel kapcsolatban folyamatosan érkeznek a hírek - többek között a castingról.

Ráadásul múlt heti a hír, hogy egy másik Trónok harca spin-off sorozat is érkezhet, méghozzá a Tales of Dunk and Egg alapján.

Ha tágabb képet nézzük sem lenne meglepő egy ilyen hír.

A napokban számoltam be róla, hogy az HBO Maxnál tárgyalások zajlanak egy esetleges Harry Potter sorozatrólAz HBO Max nagyon teper, hogy minden náluk lévő franchise-ról lehúzzanak még egy bőrt: ott a Gossip Girl reboot. A pletyka arról, hogy terveznek a True Blood rebootjával. Jön majd a Jóbarátok Reunion. A Pretty Little Liars reboot. A Trónok harca spin-off. És persze a Szex és New York folytatás.

Hozzá kell azonban tenni, hogy a THR forrásai szerint az ötlet korábbi, és nem amiatt született, hogy a Disney+-ra bejelentettek egy sor Marvel és Star Wars sorozatot decemberben. Ezzel együtt nyilvánvaló, hogy a Warner Bros. és az HBO is hajlandó elővenni korábbi nagy sikereit, hogy felvegye a kesztyűt a két őket megelőző streaming szolgáltatóval, a térhódító Netflixszel és a gyorsan feltörekvő Disney+-szal.


Nincsenek megjegyzések