Breaking News

Gyönyörű a következő Vörös Pöttyös fantasysorozat - és jónak is ígérkezik!

Brigid Kemmerer neve már a hazai olvasóknak is ismerős lehet, hiszen a Könyvmolyképző gondozásában jelentek meg részek az Elementálok sorozatban.

Van viszont egy ennél a sorozatnál nagyobbat robbanó történet. Az A Curse So Dark and Lonely 2019-ben döntős volt a Goodreads Choice Awardson, és emellett még egy okból ismerős lehet első blikkre: gyönyörű a borítója! 

Szerencsére a Könyvmolyképző is átvette, így nálunk is ezzel érkezik. És már meg is nézhetjük:


 


Fülszöveg:

Egy elátkozott birodalomban…
a szerelem a legsötétebb zugokba kényszerül.
Légy szerelmes, törd meg az átkot!
Rhen herceg, Emberfall trónörököse azt hitte, minden rendben lesz. Bár egy nagy hatalmú varázslónő megátkozta, és arra ítélte, hogy folyamatosan újraélje a tizennyolcadik évének őszét, ő biztosra vette, hogy ha egy lány beleszeret, azonnal megmenekül. Azonban minden ősz végén gonosz, kíméletlen bestiává változik.

És elérkezett az utolsó ősz…

Harperhez sosem volt kegyes a sors. A családja romokban, a bátyja pedig, aki képtelen összetartani a családot, folyamatosan alábecsüli őt. Harper már korán megtanulta, hogy csak kemény küzdelmek árán boldogulhat. De amikor egy embertársa megmentésére siet, hirtelen Rhen elátkozott világában találja magát.

Törd meg az átkot, mentsd meg a birodalmat!
Herceg? Szörny? Átok? Harper azt sem tudja, hol van és mit higgyen. De ahogy egyre több időt tölt el Rhennel a mágikus birodalomban, lassan megérti, mi minden forog kockán. És amikor Rhen rájön, hogy Harper nem csak egy újabb meghódítandó nőnemű, ismét feltámad benne a remény. De hatalmas erők állnak szemben Emberfall-lal… Vajon ha megtörik az átok, az elég ahhoz, hogy megmentse őket és a birodalom népét a teljes pusztulástól?

Nincsenek megjegyzések