Breaking News

Itt az első fotó A Gucci-ház adaptációjából!

Nálunk a Könyvmolyképző gondozásában fog megjelenni az a könyv, ami adaptációs szempontból az év egyik nagy durranása lehet - sokan már előre mindenféle díjakat jósolnak neki.

Ahogy a fülszövegben szerepel, a történet "felfedi a csúf igazságot a divatvilág leghíresebb családjáról". 

A filmre nem semmi szereposztást szedtek össze: Lady Gaga, Adam Driver, Jares Leto, Al Pacino és Jeremy Irons is szerepelnek benne!

Lady Gaga pedig tegnap megosztotta az első jelenetfotót, amin őt láthatjuk Adam Driverrel!




A tervezett fülszöveg:

*

„Azt hitted, hogy a Gucci név csak márkajelzésekről és mokaszinokról szól? Ez a magával ragadó könyv a birodalomról és Maurizio Gucci meggyilkolásáról... felfedi a csúf igazságot a divatvilág leghíresebb családjáról.” (Glamour)

Patrizia Reggiani azért ölte meg a volt férjét, Maurizio Guccit 1995-ben, mert a férfi vadul és korlátok nélkül költekezett? Vagy azért tette, mert a fényűző életet élő exe feleségül akarta venni a szeretőjét, Paola Franchit? Vagy lehet, hogy egyáltalán nem is ő tette?

A Gucci-dinasztia lejtmenetének, összeomlásának és újjáéledésének magával ragadó történetével Sara Gay Forden becsempész bennünket a tárgyalás színfalai mögé, felfedve korunk legnagyobb divatdinasztiájának szenvedélyeit, hatalmát és gyenge pontjait.

„A Gucci-ház egy családi vállalkozás feltörekvésének és bukásának mélyreható krónikája. Világosan megmutatja, hogy még a nagy és sikeres családi cégek sem képesek profi menedzsment és külső tőke nélkül a túlélésre, s az alapítók és a leszármazottaik személyisége hogyan teheti az eladást nem csupán bölcs döntéssé, hanem elkerülhetetlenné.” (Wall Street Journal)

„Az év egyik legjobb könyve.” (The Economist)

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések