Breaking News

HIVATALOS: berendelték a Dan Brown könyvei alapján készülő Langdon tévésorozatot!




Már többször írtam az oldalon arról, hogy tévésorozatot terveznek Dan Brown Robert Langdon karakterével, és most megkapta a hivatalos zöld utat is: berendelte a Peacock!

A friss hírek szerint a történet a fiatal Langdonról szól majd, akinek meg kell oldania egy sor halálos rejtvényt annak érdekében, hogy megmentse elrabolt mentorát és leleplezzen egy világraszóló összeesküvést. 

Ehhez képest furcsa, hogy a cikkek folyamatosan Az elveszett jelkép adaptációjaként hivatkoznak a történetre - ami már a felnőtt, a Da Vinci-kód történetét is átélt Langdonról szól. 

Most arra tudok gondolni, hogy Az elveszett jelkép alapsztoriját és szabadkőműveses rejtélyeit használják majd, viszont időben áthelyezik korábbra a sztorit és jobban átírják, mint amennyire a filmek tették.

Meglátjuk.

Mindenesetre a Peacock képviselője szerint a csapatot teljesen lenyűgözte a pilot.

A sorozat írói Dan Dworkin és Jay Beattie (Gyilkos elmék), a producerek között pedig ott van maga Dan Brown és a filmek rendezője, Ron Howard is. 

A főbb szereplők: Valorie Curry (The Following), Rick Gonzalez (Arrow), Eddie Izzard (The Riches), Sumalee Montano (10 Cloverfield Lane) és Beau Knapp (Seven Seconds)

Nincsenek megjegyzések