Breaking News

Friss hírek a Percy Jackson tévésorozat kapcsán!




Rick Riordan a honlapján adott ki egy havi beszámolót az aktualitásokról, és ennek egy jó része egy hosszabb beszámoló volt arról, hogyan is áll a Percy Jackson tévésorozat.

Lefordítottam nektek, szóval nem szaporítom tovább a szót, jöjjön, miket árult el a szerző:


A legfrissebb: még nem kaptunk hivatalosan zöld utat, de a dolgok véleményem szerint szépen haladnak. A pilot forgatókönyve már átment a Disney legmagasabb szinten lévő vezetőin is és mindenki szereti. Találkoztunk a stúdió vezetőivel és a streaming szolgáltatás vezetőivel is, sok szeretettel és támogatással találkoztunk a Disney-nél, amit nagyon értékelek. A produkciós csapat kemény magjával (én, Becky [Rick Riordan felesége - a szerk], a showrunnerjeink és a többi producer) a tavalyi évet azzal töltöttük, hogy hatékonyan együtt tudjunk dolgozni (természetesen Zoomon). Örömmel jelentem, hogy az elképzelseink passzolnak arra vonatkozóan, milyennek kellene lennie a sorozatnak, és továbbra is nagyon magabiztos vagyok azzal kapcsolatban, hogy valami nagyszerűt fogunk összehozni. De ahogy mindig mondom: ez idő. Sok idő. Képzeld el, milyen bonyolultnak gondolod egy TV show elkészítését. Most szorozd meg százzal. És még annál is sokkal bonyolultabb. És a mi procedúránk eddig, ahogy hallom, még relatíve egyszerű volt! De nagyon izgalmas és rengeteget tanulok belőle.

Most épp próbáljuk megtervezni a következő lépéseket, hogy a partnereink a stúdiónál és a streaming szolgáltató körülbelüli képet kapjon arról, mire van szükségünk a sorozathoz. Hogy néz majd ki az első évad? (A villámtolvaj történetét követi majd.) Mekkora lesz a költségvetés? (A jó tévé nem olcsó. Ami a minőséget illeti, ez a Disney+ sikeres sorozatai, a WandaVision és a The Mandalorian szintjén mozog.) Milyen rendezők szerepelnek az elképzeléseinkben? (Természetesen nem árulhatom el, hiszen még tárgyalásokat folytatunk.) Casting? (Nem, még mindig nem tudunk semmit, de már beszélünk róla, pontosan hogyan zajlik majd a folyamat, ha eljutunk odáig.) Tippem szerint még jó pár hónap megbeszélés és tervezgetés áll előttünk, mielőtt remélhetőleg rábólintanak az egészre. Optimista vagyok, hogy így lesz. Jelenleg mind izgatottak vagyunk, és sokat segít, hogy a Disney tudja, milyen hatalmas és csodálatos rajongótábora van a Percy Jacksonnak, úgyhogy ezt köszönöm nektek! 

Nincsenek megjegyzések