Breaking News

Befutott a legújabb magyar Colleen Hoover regény borítója!

Ahogyan a múltkor már megírtam, ha Colleen Hoover ír valamit, akkor azt nekem olvasnom kell, nem igazán lehet kérdés a dolog.

Szerencsére idén sem maradunk Hoover regény nélkül, a Könyvmolyképző webáruházába felkerült egy újabb kötet, méghozzá a Without Merit, ami magyarul a Merit nélkül – Az érdemtelen címet kapta.

A múltkor még csak fülszövegünk volt, most viszont már megérkezett a magyar borító is!




Fülszöveg:

Nem minden bűn érdemel büntetést. Olykor a megbocsátás az egyetlen válasz.

A Voss családról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy normálisak lennének. A Dolláros Voss névre keresztelt, átalakított templomban élnek, a rákból gyógyult édesanya a szuterénben lakik, az apa feleségül vette az édesanya ápolónőjét, a négyéves kisöccs semmit sem ehet, ami finom, és nem csinálhat semmit, amit élvez, a két idősebb testvér pedig dühítően tökéletes.

Mellettük pedig ott van Merit. Merit gyűjtő: trófeákat gyűjt, amiket nem ő nyert, és titkokat, melyek megtartására a családja kényszeríti. Éppen a városi régiségboltban nézelődik, amikor Saganba botlik. A fiú bölcsessége és javíthatatlan idealizmusa lenyűgözi és elvarázsolja, amíg rá nem döbben, hogy Sagan nem lehet az övé. Merit teljesen bezárkózik, családját csak a partvonalról szemléli, de a titokra, ami a tudomására jut, a világ minden trófeája méltatlan lenne.

Meritnek elege lesz a hazugságokból, és úgy dönt, szétzúzza, majd örökre maga mögött hagyja a kívülállóként szemlélt, hamis családi boldogságot. A menekülés azonban sikertelen, és Meritnek szembe kell néznie az általa kimondott igazság következményeivel és a szeretett fiú elvesztésével is.

Megrendítő, szívbe markoló történet egy családot összetartó hazugsághálóról, a szeretet és az igazság hatalmáról.

Nincsenek megjegyzések