Breaking News

Animációs sorozat készülhet a Napernyő protektorátus sorozatból!




Egészen elképesztő hírre bukkantam!

Magyarul a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Gail Carriger Napernyő Protektorátus sorozata, még ha kissé döcögősen is. Itthon valahogy nem talált rá annyira a közönség, pedig még az írónő is ellátogatott hozzánk a Könyvfesztiválra - nekem volt is szerencsém annak idején dedikáltatni vele az első könyvet.

Mindenesetre csoda hírt olvastam ma!

Gail Carriger maga is megosztotta, hogy animációs sorozatot terveznek a Napernyő protektorátusból! A filmes jogokat a Frederator Studios szerezte meg, akik a Netflixen futó Castlevania - Démonkastély készítői.

A stúdió vezetője, Michael Hirsh így nyilatkozott a hír kapcsán:

A Napernyő protektorátus rettentő vicces, függőséget okoz és nagyon üdítő paranormális kaland, hihetetlen izgalmas és csodálatos tagja lehet az animációs szférának.

Az írónő a saját elmondása szerint nagyon szereti az animációs sorozatokat, úgyhogy nagyon boldog az új szerződéssel. Hozzátette viszont, hogy egyelőre még csak elkeltek a jogok, így semmi sem garantálja, hogy a sorozat valóban elkészül, illetve bár ő is producer lesz, egyelőre semmi konkrét információval nem tud szolgálni annak kapcsán, mikor várhatóak a munkálatok.

Nincsenek megjegyzések