Breaking News

Újabb 4 Maxim megjelenés 2021-re

Nehéz tartani a lépést a Maxim nagy bejelentéseivel, annyi jó könyvet jelentettek-jelentenek be idénre.

A múltkor megosztottam egy négyes gyűjtést ebből, most pedig hozok újabb négyet.





2021-ben érkezik Lora Beth Johnson sikeres sci-fi regénye, az Istennő a gépben.

Andra arra ébred hogy, éppen fuldoklik.

És ez még nem minden! Egy forró, koszos barlangban van, a 3102. évben, és mindenki Istennőnek nevezi. Amikor krióniás álomba merült egy útra a galaxison át, arra számított, hogy száz, nem pedig ezer év múlva ébred fel. A legrosszabb pedig, hogy a többi telepes – beleértve a családját és a barátait is – mind halottak. Évszázadokkal ezelőtt haltak meg, és valamilyen oknál fogva utódaik azt gondolják, hogy Andra egy isten. Tudja, hogy semmi különleges nincs benne, de játssza a szerepét, ha ez azt jelenti, hogy ki tudja találni, miért maradt stázisban, és hogyan juthat vissza a Földre.

Zhade-nek, Eerensens száműzött fattyú hercegének azonban más tervei vannak. Négy évvel ezelőtt az alvó istennő üvegkoporsója eltűnt a palotából, és Zhade annak szentelte magát, hogy megtalálja. Most azt reméli, hogy az Istennő lesz a kulcs a trón visszaszerzésére – ha rá tudja venni, hogy eljátssza a szerepét. Mert ha emberei rájönnek, hogy valójában nincs ereje haldokló bolygójuk megmentésére, megölik.






2021-ben érkezik Kim Liggett spekulatív thrillere. Elizabeth Banks, a Universal producere, rendezője és színésze a megfilmesítését tervezi.

Senki nem beszél a kegyelem évéről. Tilos. Garner megyében azt tartják a lányokról, hogy varázshatalmuknál fogva felforgatják a házasságokat, és rabságba taszítják a férfiakat. Még a bőrük is ellenállhatatlan afrodiziákumot választ ki: a nőiség küszöbén álló kamaszlányok varázslata ez. Tizenhatodik életévükben ezért a vad természetbe, egy szigetre száműzik őket, hogy ott megszabadulva sötét hatalmuktól, kezes feleséggé válhassanak. Már aki hazatér élve. A tizenhat éves Tierney James ennél jobb életet álmodik magának, olyan világban, amely nem állítja szembe egymással a nőket és a barátokat. Amikor azonban kezdetét veszi számára is a kegyelem éve, hamar rájön, hogy nem egyedül az elemek tombolásától kell félnie. Nem csak a trancsírozóktól, akik prédára vadásznak a táborlakók közül, hogy busás áron adják el a megyebelieknek örök fiatalságot ígérő testrészeiket. A legnagyobb fenyegetés egészen máshol leselkedik rá.






2021-ben érkezik A Csodák Bírósága Kester Granttől.

1828-ban az alternatív Párizs erőszakos városi dzsungelében a francia forradalom kudarcot vallott. A várost megosztják az irgalmatlan királyi méltóságok és kilenc alvilági bűnöző céh, amelyeket Csodák Bíróságának neveznek. Eponine (Nina) Thénardier tehetséges besurranó tolvaj, és a Tolvajok Céhének tagja. Élete éjféli rablásokról és apja öklének elkerüléséről szól, és ő vigyáz naiv, örökbefogadott húgára, Cosette-re (Ettie) is.

Amikor Ettie magára vonja a Tigrisnek – a Hús céh könyörtelen urának – figyelmét, Nina elkeseredett versenyfutásba kezd, hogy megóvja a fiatalabb lány biztonságát. Fogadalma a város sötét mélységeiből XVII. Lajos csillogó udvarába viszi, és szörnyű választás elé állítja – védje meg Ettie-t, kirobbantva egy brutális háborút a céhek között, vagy hagyja húgát a Tigris kezében, örökre elveszítve őt.







A Kappa Rho Nu nem egy átlagos diákszövetség. A partijaik hírhedtek. Adománygyűjtéseik a Westerly College legexkluzívabb eseményei. De a görög élet és tekintély leple alatt a Kappu Rho Nu nővérei egy titkon osztoznak: ők nem egyszerű diáktársaság, hanem valójában boszorkányok szövetsége. Vivi Deveraux számára a Kappa Rho Nu egyik Hollójának lenni azt jelenti, hogy lehetőséget kap, hogy új célt találjon magának. Scarlett Winters igazi Holló, helyét a szövetségben édesanyjától örökölte, viszont meg kell felelnie anyja lehetetlen elvárásainak, hogy a Kappa Rho Nu következő elnökévé váljon. Scarlett tudja, hogy ő a tökéletes jelölt – vagyis
ő lenne, ha nem lenne egy ember méretű csontváz a szekrényében...
Amikor Vivi és Scarlett párba kerülnek a beavatási szertartáson, nincs más választásuk, mint belemerülni a véreskük és az árulások baljós világába.

Nincsenek megjegyzések