Breaking News

Friss hírek Rick Riordan egyiptomi mitológiás adaptációja kapcsán!
Én is megosztottam, hogy a Netflix filmeket készíthet Rick Riordan Kane krónikák sorozatából, most viszont kaptunk friss információkat az adaptáció kapcsán.

Rick Riordan a friss bejegyzésében minden projektéről írt, hogy tudjuk, mi hogy áll. A Percy Jackson Disney+ sorozat fejleményeit már megosztottam, most pedig következzen, mit tudunk A vörös piramis filmekről!

A vörös piramis filmprojekt a Netflixnél még mindig a forgatókönyvírási fázisban tart, de jól haladunk. A csodálatos forgatókönyvírónk már másodszor is átjavította a forgatókönyvet, most pedig pedig a produkciós csapat és az író azon dolgoznak, hogy topformába hozzák, hogy elküldhessük a partnereinknek a stúdióban. Ha eddig követted az eseményeket, már talán tudod, mi következik. A stúdió visszaküldi majd nekünk a jegyzeteit. Azokat végigvesszük. És aztán nagy eséllyel még néhány kör javítás vár a forgatókönyvre. (Pont mint amikor könyvet ír az ember!) Ha már mindenki elégedett, elkezdünk tárgyalni a következő lépésekről, de úgy tippelem, néhány hónapunk még van addig, míg eljutunk odáig. Nagyon jónak kell lennie, hogy fel tudjunk építeni belőle egy nagyszerű filmet. 


Az első részről, A vörös piramisról írt értékelésemet itt olvashatjátok. 

Nincsenek megjegyzések