Breaking News

CIA ügynök lehet Dylan O'Brienből egy újabb adaptációban!

Dylan O'Brienről mostanában csupa aggasztó hír érkezett, mivel megsérült a Halálkúra forgatása közben, ami a jelek szerint tovább csúszik

De ez nem jelenti azt, hogy közben tárgyalni nem tudnak az ügynökei a következő szerepeiről, így végre jó hír is érkezik felőle. Úgy tűnik, tárgyalnak, hogy ő legyen a Vince Flynn bestseller kémregényéből, az American Assassinból készülő film főszereplője!

FRISS! Már hivatalos a hír, ő alakítja majd, és Budapesten fognak forgatni. A jelenlegi információk szerint szeptemberben kezdődhet a forgatás, a másik főszerepet pedig Taylor Kitsch alakítja majd.




Ő alakíthatná Mitch Rappet, a címszereplőt, aki könyörtelenül levadássza a CIA számára a terroristákat. A történet elején Rapp elveszíti menyasszonyát egy terrortámadásban. Ezután a CIA szerződteti Stan Hurley-t, aki egy rejtélyes és kemény hidegháborús veterán, hogy képezze ki a főszereplőt arra, hogy nyomozza le a tervezett támadásokat és hogyan iktassa ki az embereket, akik mögöttük állnak. 

Ha a film sikert arat, az akár egy egész franchise-t jelenthet, ugyanis a főszereplő Rappről 14 bestseller regény is született mielőtt a szerző 2013-ban elhunyt. A CBS Films and Lionsgate együtt finanszírozzák a projektet, és a pletykák szerint valóban sorozatban gondolkoznak. 

1 megjegyzés: