Breaking News

Egyelőre szó sincs Harry Potter and the Cursed Child filmről a Warner Bros.-nál

A Harry Potter and the Cursed Child kapcsán már a legelső hírektől ott lebegett a megfilmesítés kérdése a levegőben. Ugyanis a színdarab rendkívül helyhez kötött dolog, és még ha a szövegkönyvet bárki olvashatja is, nyilván nem ugyanaz, mintha vizuális élménnyel is kiegészülne. (A regényekben is van, ami ezt a célt szolgálja, de hangulatkeltő leírások egy kéziratban nem nagyon vannak.)



Az idei évben pedig elég sok minden történik a Harry Potter háza táján, már azt is tudjuk, hogy készülnek a jövő évi 20. Harry Potter szülinapra, a Harry Potter tévés jogai pedig elkeltek, így nyilván jogosan adja magát a kérdés: lesz film Az elátkozott gyermekből is? 

A The Hollywood Reporter most lehozott ezzel kapcsolatban egy hírt, a következőt írják:

Habár a Warner Bros.-nál vannak a karakterek jogai és készíthetnének filmet, egyelőre nem dolgoznak semmi ilyesmin, és a terv az, hogy kifut minden Legendás állatok film, mielőtt elkezdenének tárgyalni róla. Rowling most a folytatás forgatókönyvének megírásán dolgozik, szorosan együttműködve David Heyman és Steve Kloves producerekkel. 

Márpedig ha ez nem változik, még jó sokat kellene várni a filmre. A Legendás állatok első része idén év végén érkezik, a második várhatóan 2018 év végén, a harmadik ezen az alapon nagy eséllyel 2020 környékére várható. Amennyiben ez lesz az utolsó Legendás állatok mozi, és közben nem változik semmi, ezután kezdhetnek dolgozni a Harry Potter és az elátkozott gyermek filmen, tehát 2022-23-nál (leírni is elképesztő) nem nagyon várhatjuk korábbra. 

De legyünk optimisták: kis számolgatás, osztás-szorzás után megállapítjuk, az eredeti színészek addigra 33 év körül lesznek, szóval még akár vissza is térhet az eredeti cast - álom, álom... 

Nincsenek megjegyzések