Breaking News

Új Legendás állatok jelenetfotó Credence-ről!

Ezra Millert nagyon szeretem, ezért nagyon örültem, amikor szerepet kapott a Legendás állatok és megfigyelésük filmben. 

Viszont a karakterét eddig jobbára homály fedte, csak nagyon alapvető dolgokat tudtunk meg róla, és sokáig még képet sem láthattunk a szereplőről. 

Most viszont az Entertainment Weekly-n megérkezett róla (és Colin Farrell karakteréről) egy új jelenetfotó, meg egy sor információ. 



Credence Mary Lou Barebone (Samantha Morton) örökbefogadott gyermeke. Nagyon visszafogott, extrém módon szégyenlős, és sokkal sebezhetőbb, mint két nővére. Credence nem tud védekezni a bántalmazással, ami minden alkalommal éri, mikor a legkisebb mértékben is megszegi Mary Lou valamelyik szigorú szabályát. Épp ez a magányosság teszi fogékonnyá Percival Graves (Colin Farrell) manipulációival szemben, akit nagyon érdekel Credence. 

Gravesről már tudjuk, hogy nagy hatalommal bír, és az auror amerikai megfelelője, ráadásul ő a vezetője a kormány Varázsbiztonsági Osztályának vezetője. 

A jelenetfotón egy sikátorban láthatjuk őket, és jól látszik, hogy a falat az Új Salem Filantróp Társaság plakátjai borítják. Ezt a radikális szervezetet Credence anyja vezeti, aki le akarja leplezni, és meg akarja ölni a boszorkányokat és varázslókat, újabb salemi boszorkányperek formájában. 

Nincsenek megjegyzések