Breaking News

Cover Reveal - Nikki Owen: Pók a sarokban

Nikki Owen regényének a hősnője egy Asperger-szindrómás orvos, María, akit gyilkossággal vádolnak, majd börtönbe zárnak. A bizonyítékok alapján ő volt a tettes, de a nő semmire sem emlékszik. Egy különösen veszélyes cselszövés hálójában találja magát - és a börtönben...

A lebilincselő thriller hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.


Fülszöveg:



„Olyan adrenalin-töltetet ad, ami felejthetetlenné teszi.” Kimberley Chambers

Dr. Maria Martinez plasztikai sebész, aki Asperger-szindrómában szenved. Miután elítélik egy katolikus pap meggyilkolásáért, börtönbe kerül, ahol teljesen magára marad, de ami a legszörnyűbb számára, hogy semmilyen  emléke nincs a gyilkosságról.

A bűntett helyszínén talált DNS azt mutatja, hogy Maria ott járt, ám ő határozottan állítja: ártatlan. Majd egyszer csak emlékezni kezd...

Egy különös szoba. Különös emberek. Állandóan figyelik. Ahogy Maria egyre közelebb kerül az igazsághoz, egy titkos  cselszövés hálójában találja magát, és már nemcsak azért kell küzdenie, hogy tisztára mossa a nevét, hanem hogy életben maradjon.

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<

>>> Szerezd be innen <<<


A borító:




Exkluzív interjú


„A piros ajtó előtt megállunk. Közelről nézve olyan fényes, hogy az ember látja benne a tükörképét. Amikor megpillantom magam, eláll a lélegzetem. A szemem körül sötét karikák, a szám lefittyedt, a hajam a fejemre tapad, a vállam előreesik. A börtön már most megtört, megváltoztatott, mintha a pap halálával a hullamerevség lassan az én csontjaimat is átjárná.”


A szerzőről:


Nikki Owen író és újságíró. Diplomáját a Salamancai Egyetemen szerezte, abban a városban, ahonnan könyve főszereplője, dr. Maria Martinez is származik. Dublinban született. Nikki Gloucestershire-ben él a családjával. 

Nincsenek megjegyzések