Breaking News

Félek: elkeltek a Harry Potter és a Legendás állatok tévés jogai

Ma olyat olvastam, amit azt hittem, soha nem fogok: az NBC Universal megvásárolta a Harry Potter világának filmes jogait - beleértve az eredeti történeteket és a Legendás állatok trilógiát is. Méghozzá - legyenek csak stílusosak a szám megválasztásával - 7 évre! Elvileg ez szerencsére csak a Harry Potter parkokra vonatkozik, legalábbis egyelőre így tudni, és egyelőre így áll. 

A Warner Bros. elnöke szerint a cél, hogy tovább tágítsák a világot. No meg persze egyértelmű, hogy minden reklám elkél a Harry Potter parknak is, meg a tévés jogokból befolyó összeg sem jöhetett rosszul a filmstúdiónak. 

Mindenesetre ennél több információt nem árultak el, így igazából fogalmunk sincs, mit is jelent tulajdonképpen ez - vajon mire lehet számítani, ami tévés tartalom és Harry Potter?

Ez a jövő zenéje. De őszintén szólva, kicsit félek ettől a hírtől. A Shadowhunters-t figyelembe véve a szívem szakadna meg, ha ugyanez lenne a Harry Potter történetből is. Még ha valójában egy sorozat az apróságok kibontására tökéletes is lenne - csak az átírások...

Forrás

Nincsenek megjegyzések