Breaking News

Megvan a Narnia reboot stúdiója

Korábban már írtam róla, hogy érkezik a Narnia reboot. De nem elölről kezdik a sorozatot, hanem a hatodik könyv, Az ezüsttrón filmváltozatát készítik el - másik stúdiónál, másik stábbal és más szereplőgárdával. Erről részletesebben a korábbi bejegyzésben olvashattok. 



Ám január óta elég nagy volt a csend a projekt körül. Úgy tűnhetett, valahol ez is elakadt útközben, és nem a Disney és a Fox 2000 után nem karolja fel senki a projektet. (Az első két Narnia filmet a Disney készítette. Az első kifejezetten sikeresnek számított, 745 milló dollárt hozott világszinten. És bár a második sem volt sikertelen a maga 419 milliós bevételével, az elsőtől azért jóval elmaradt. Itt jött a képbe a Fox 2000 a harmadik filmmel, ami 415 milliót hozott, viszont a Fox is úgy ítélte meg, ha nincs növekedés az előző részhez képest, kár próbálkozni. Meg hát közben a szereplőgárda is felnőtt.)

Most azonban a Sony érdekeltségű TriStar Pictures a The Mark Gordon Companyvel, a The C.S. Lewis Companyvel és az eOne-nal felkarolni látszik a negyedik Narnia filmet. 

A forgatókönyvért a Pi élete és az Én, Pán Péter írója, David Magee lesz felelős.

A könyv fülszövege:

Narnia… ahol az óriások szabadon kószálnak… ahol gonosz varázslat és bűbáj uralkodik. Zord, hideg télben indul útnak két embergyerek, s egy különös lápi lény. Nincs senki Narniában, aki a segítségükre sietne, a király messzi vizekre hajózott, s egy gonosz kígyó az összes bátor szívű lovagot elpusztította már.
Elmondhatatlan veszélyeken és sötét, mély barlangokon át tör előre a barátok maroknyi, nemes csapata, kiknek egyetlen célja a fogságban tartott herceg kiszabadítása. De vajon hol találnak rá? A föld felett? A föld alatt? Eljutnak Lennvilágba is, ahol a gonosz a leggyönyörűbb és leghalálosabb arcát mutatja meg.

Nincsenek megjegyzések