Breaking News

Hollófiúk Ronan visszatér, érkeznek az újabb könyvek!

Maggie Stiefvater több amerikai és magyar bestseller szerzője csodás hírt jelentett be a minap a közösségi oldalain, olyasmit, amiben eddig minden rajongó csak reménykedett. 

Az írónő eddigi legnépszerűbb és legsikeresebb sorozata kérdés nélkül a Hollófiúk sorozat, aminek nem is olyan régen jelent meg a negyedik, utolsó kötete, év végén pedig érkezik magyarul is a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. 



Számtalan teória született hozzá, rengeteg rajongói alkotás, maga Maggie Stiefvater korábban úgy fogalmazott, ez az első olyan sorozata, ami jól meghatározható, észrevehető rajongótáborral rendelkezik. 

És akkor most ugrálhatnak azok a bizonyos rajongók: Maggie Stiefvater spin-off sorozatot ír a Hollófiúkhoz!

Ahogy Twitteren írta, három Ronan-központú regény vázlatát is kidolgozta. A kérdésre, hogy előtörténet vagy folytatás lesz, csak annyit válaszolt: "A Stiefvatereket nem érdeklik az előtörténetek."

Külön vicces, hogy Maggie a tweetben azt is megjegyezte, hogy a szerkesztője ezért ki fogja nyírni. Nem sokra rá pedig érkezett is a válasz a kérdéses szerkesztőtől, David Levithantól: várja a folytatást.



Arról persze egyelőre semmit nem tudunk, hogy pontosan miről szól majd a történet, mennyivel játszódik majd az utolsó Hollófiók könyv, a The Raven King után és hogy pontosan mikor érkezhet az első rész. 

Mindenesetre a hír igaz: jön a folytatás!

Frissebb infókért KATT IDE!

Nincsenek megjegyzések