Breaking News

David Fincher rendezheti a Z világháború folytatását

A sikeres első rész után 2017. június 9-re tervezték kihozni a Max Brooks regényéből készült Z világháború folytatását, ám J.A. Bayona rendező távozott a projekttől. 



Azóta nem volt hír, hogy vajon ki lesz felelős a filmért, most azonban egyes források szerint Brad Pitt David Fincherrel tárgyal, és jó úton haladnak afelé, hogy ő legyen a rendező. 

Brad Pitt nem csak a főszerepben tér vissza, ő a producer is, és állítólag már több rendezővel is tárgyalt, de Fincher lesz a befutó. Ha ez igaz, akkor 2017 elején kezdődnek majd a forgatások. 

A Skydance és a Paramount nem kívánta kommentálni a hírt. 

Brad Pitt és David Fincher nem most először dolgozna együtt, állítólag a jó kapcsolatuknak is szerepe van abban, hogy Fincher lehet a rendező. Főleg mert David Fincher ódzkodik a folytatásoktól. De kettejük közös munkáját olyan filmek dicsérik már, mint a Harcosok klubja, a Hetedik és a Benjamin Button különös élete, így ha valóban újra összeállna a duó, az sok jóval kecsegtet. 

Hogy a folytatás pontosan miről szól majd, arról egyelőre nem szól a fáma, annyi biztos, hogy még mindig a zombis poszt-apokaliptikus világban játszódik majd.

Nincsenek megjegyzések