Breaking News

Jövőre szülinapi Harry Potter ünneplés: új kiadással, kiállítással

Szinte leírni is hihetetlen: jövő évben lesz 20 éves a Harry Potter. 

Valószínűleg kész őrületre számíthatunk, Harry Potter partikra mindenféle, könyvekre, találkozókra, mindenféle meglepetésre. 



A Bloomsbury már el is kezdte a bejelentéseket. Új kiadásban érkezik a Harry Potter és a bölcsek köve, méghozzá az egyes házak színeiben (ez már valamelyest az ideiglenes borítókon is látható) - bizony, mind a négyben! Mindegyik borítón az adott ház címere lesz látható, ezen felül pedig a lapszél is passzol majd színben a borítóhoz. Valamilyen extra tartalomról is szól a fáma, de az még nem derült ki, hogy ez pontosan mi is. 

A Bloomsbury ráadásul összefogott a British Libraryvel, és egy Harry Potter kiállítást is terveznek a jövő évre, amiben az olvasók megismerhetik a varázslótörténetet, mindenféle varázskönyveket, kéziratokat és tárgyakat. Külön érdekesség, hogy ez az első alkalom, hogy a British Library kiállítása egyetlen élő szerző könyvsorozatáról szól majd. A kiállításról több infót jövő év elején kapunk majd, jegyeket foglalni pedig tavasztól lehet. A jelenlegi tervek szerint 2017. október 20-án nyit majd a kiállítás és egészen 2018. február 28-ig látogatható lesz, szóval bár messze van, a hardcore rajongóknak azért innen is lesz lehetősége kiutazni Londonba megtekinteni.


Nincsenek megjegyzések