Breaking News

Új Malec részlet fanarttal!

Cassandra Clare időnként megoszt azonosítatlan részleteket, mikor is nem árulja el, pontosan melyik következő könyvéből is származik az a bizonyos idézet. 

Így könnyen lehet, hogy a Malec hét (aki esetleg nem ismerné a kifejezést: Alec és Magnus párosa A végzet ereklyéi sorozatból) alkalmából megosztott részlet már nem feltétlenül a Lady Midnight folytatásából, hanem a korábban beharangozott Magnus trilógia nyitókötetéből származik!

Arra még egy ideig várni kell, hogy ez kiderüljön, mindenesetre akárhogy is, a részlet, és mellé a Cassandra Jeantől kapott illusztráció mindenképp megér egy misét: 

"Alec kezdte megérteni, hogy működnek a szerencse és történelem elkerülhetetlen hullámvölgyei*, melyek formálták Magnust és azzá tették, aki. Élvezetes felfedezés volt, ahogy Magnust egyre jobban megismerni mindig. Magnus volt talán az egyetlen olyan ember a világon, aki sosem untatta." 

*Az eredeti szövegben a strings and arrows kifejezés szerepel, ami Shakespeare Hamletjéből származik, és szó szerint lefordíthatatlan. Szó szerint parittyái és nyilai. 


Nincsenek megjegyzések