Breaking News

Első fotók az Arrivalből

A USA Today megmutatta a nagyközönségnek az első képeket az Arrival című filmből, ami Ted Chiang 1998-as Story of Your Life című novellájának adaptációja. 

Denis Villeneuve filmje már 2012 óta készül, de igazán akkor indultak be a események, mikor Amy Adams és Jeremy Renner feliratkoztak a főszerepekre. 

A történet szerint Dr. Louise Banks (Amy Adams) nyelvészt  azzal a feladattal bízzák meg, hogy próbáljon rájönni, hogyan tudnak kommunikálni a földönkívüliekkel, akik felvették a kapcsolatot az emberiséggel. A heptapodoknak kétféle nyelve van: a heptapod A a beszélt nyelvük, a heptapod B pedig az írott. Ennek a megfejtésében lesz segítségére Ian Donnelly (Jeremy Renner) fizikus. 
A történet igazán izgalmas része azonban még csak ezzel kezdődik, hiszen erős az érzelmi oldal. A Heptapod B nyelvnek nagyon összetett a felépítése - amikor a leírója elkezdi a mondatot, már tudnia kell, hogyan fog befejeződni. 
Amikor Dr. Banks elkezdi megérteni a heptapodok írott nyelvét, megváltozik az, ahogyan az időt, a szabad akaratot és az életet látja - így például előre láthatja lánya egész életét és halálát.

Íme a befutott fotók:



Nincsenek megjegyzések