Breaking News

Három új Harry Potter könyv gyerekeknek

Úgy tűnik, idén egyszerűen nincs vége a Harry Potter világához tartozó kiegészítő könyveknek. Most már megszámolni sem lehet, hányadik érkezik, most éppen három kifejezetten gyerekeknek.

J.K. Rowling’s Wizarding World: Movie Magic Volume One: Extraordinary People and Fascinating Places 

Megjelenés: okt. 18.


Ebben a könyvben megtalálod mind a 8 Harry Potter filmet és a hamarosan bemutatásra kerülő Legendás állatok és megfigyelsük filmet is, így tehát ez az igazi összefoglaló útmutató J.K. Rowling varázslóvilágához a fiatal rajongóknak. 
A Gringotts csarnokaitól és a Roxforttól kezdve a Legendás állatok New Yorkjáig, a könyv minden oldala interaktív és szórakoztató élménnyel szolgál a fiatal olvasóknak, hogy felfedezhessék a varázslóvilág képernyőkön kibontakozó szereplőit és elképesztő helyszíneit. Tele kihajtható fülekkel, matricákkal és más érdekes megoldásokkal és érdekes tényekkel a boszorkányok és varázslók világáról. A Harry Pottert, Dumledore-t és Göthe Salmandert (meg másokat) alakító színészektől is olvashatóak kulisszák mögötti információk, ez a könyv kihagyhatatlan a varázslóvilág fiatal olvasóinak. 

Harry Potter: Winter at Hogwarts: A Magical Coloring Set

Megjelenés: okt. 18.


Interaktív színező benne mindennel, amit a Harry Potter rajongók fel akarnak fedezni a téli időszakkal kapcsolatban.
A havas nagyteremtől a karácsonyi bálig, a téli Roxfort valóban varázslatos.

J.K. Rowling’s Wizarding World: A Pop-up Gallery of Curiosities

Megjelenés: nov. 1.




J.K. Rowling varázslóvilága tele van érdekességekkel: repülő autó, éneklő kalap, elvarázsolt bőrönd és még annyi minden. Ez a kis, kinyitható könyv háromdimenziós verziót nyújt a Harry Potter filmek kedvelt elvarázsolt tárgyaihoz, kettőt az új Legendás állatok és megfigyelésük filmhez is. Kihúzható részeken szövegek is olvashatók a tárgyakról, mindegyiken valami érdekesség arról, hogyan készült el a filmben az adott varázslat. 
A könyv ajtaja a borítón nyílik, mágnessel.

Nincsenek megjegyzések