Breaking News

Újabb Harry Potter színész csatlakozott a Trónok harcához, összeszedtem az eddigieket is!

A Trónok harca szereplőgárdáját már így is sok volt Harry Potter színész erősítette, erősíti, most egy újabb név iratkozott fel a listára. 

Jim Broadbent, aki a Harry Potterben Lumpsluckot alakította, csatlakozott a Trónok harca hetedik évadához. 

Hogy kit alakít majd, az egyelőre nagy kérdőjel, ahogy mindig, most is titokban tartják. 





És hogy kik közé csatlakozik? 

Michelle Fairley a Harry Potter utolsó előtti filmjében Hermione édesanyját alakította, a Trónok harcában viszont sokkal fontosabb szerepe volt Caitlyn Starkként.



Natalia Tena a Harry Potter filmekben túl sokat nem szerepelt, inkább csak mellékszereplő, még a könyvekhez képest is, ennek ellenére a karaktere, Tonks nagyon is emlékezetes. A Trónok harcában ő volt Osha. 



David Bradley már a legelső HP filmtől jelen volt, még ha csak egy-egy komikus pillanatra is, hiszen Frich, a gondnok mindig ott terem, ahol diákokat lehet szívatni. De még így is sikerült a Trónok harcában egy még antipatikusabb karakter bőrébe bújnia, ő volt Walder Frey, akihez nem kevéssé véres események fűződnek. 



Ciarán Hinds az utolsó Harry Potter filmben nem kisebb személyt alakított, mint Albus Dumbledore testvérét, Aberforth-t, aki sokat ugyan nem szerepel, de a sztori szempontjából még is döntő, amit tesz. Egészen más külsővel, rövid hajjal Mance Raydert alakította a Trónok harcában. 



Freddie Stroma sem töltött sok időt a HP filmekben a képernyőn, ám azok a jelenetek annál emlékezetesebbek. Ő volt Cormac McLaggen, aki folyamatosan próbált flörtölni Hermionéval, majd egy emlékezetes jelenetben lehányta Piton lábát. A Trónok harcában pedig Sam nem túl szimpatikus fivérét alakítja. 



Julian Gloverre a HP filmekből valószínűleg nem sokan emlékeznek, annál inkább a Trónok harca karakterére. Pedig neki is jutott egy kis szelet a HP filmekből, ő volt Aragog hangja. 



Szintén meglepetés lehet, hogy Ian Whyte, aki a Trónok harca filmek óriása, Wun Wun volt, szintén szerepelt a Harry Potterben. Ő volt ugyanis Madame Maxime óriásnő teste. 



Nicholas Blane csak egy pillanatra tűnt fel a HP filmek egy liftjelenetében, és különösebben a Trónok harcában sem volt emlékezetes, de ott volt. 



Bronson Webb a Dracóval tartó egyik Mardekáros diák volt, a Trónok harcában pedig a fiatal fiút alakította, akit Ned Stark kivégzett az első évadban. 



Amycus Carrowt Ralph Ineson alakította, és aztán feltűnt a Trónok harcában is.



Edward Tudor-Pole szintén epizódszereplő volt, Mr. Borgint alakította, a sötét bolt tulajdonosát a Titkok kamrája egy kivágott jelenetében, és szintén epizódszereplőként feltűnt a Trónok harcában is. 



Sally Mortemore a Titkok kamrájában a Roxfort könyvtárosát alakította a vacsoránál, akire valószínűleg kevesen emlékeznek, a Trónok harcában pedig egy braavosi nő. 



Daniel Tuite ott volt a HP egy tömegjelenetében, a "vékony minisztériumi varázsló", de ember legyen a talpán, aki itt megtalálja. A Trónok harcából viszont lehet rá emlékezni, Lothar Freyt alakította. 


3 megjegyzés:

  1. Freddie Stroma sem töltött sok időt a HP filmekben a képernyőn, ám azok a jelenetek annál emlékezetesebbek. Ő volt Cormac McLaggen, aki folyamatosan próbált flörtölni Hermionéval, majd egy emlékezetes jelenetben lehányta Piton lábát. A Harry Potterben pedig Sam nem túl szimpatikus fivérét alakítja. ----a végére nem a Trónok harcát akartad írni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, természetesen azt. :) Javítottam, köszi.

      Törlés
  2. Ez aztán durva. A 3/4-éről nem is mondtam volna meg ezeket a hasonlóságokat. Izgalmas egy bejegyzés volt *---*

    VálaszTörlés