Breaking News

Hivatalos: Johnny Depp lesz Grindelwald és még néhány infó

Korábban már írtam róla, hogy Johnny Depp szerepelni fog a Legendás állatok és megfigyelésük filmben, és azt is kifejtettem, hogy szinte biztos, hogy Grindelwaldot alakítja, de azért jó a hivatalos megerősítés. 

Ez most megtörtént. David Yates és David Heyman, a film producere és rendezője egy interjúban beszéltek többek között erről is. Megerősítették, hogy Johnny Depp Grindelwaldot alakítja majd. Arra is kitértek, hogy tisztán Depp tehetsége és különleges kisugárzása miatt választották a szerepre, az volt a cél, hogy olyan színész bújjon a bőrébe, aki valóban el tudja adni a karaktert. Nem foglalkoztak vele, hogy az a valaki híres-e vagy nem, és jobb vagy rosszabb napjait éli, szimplán önző okokból döntöttek. 


Az első filmben Grindelwald csak cameózni fog, a következő négyben viszont nagyon is fontos szerepe lesz.

De rajta kívül a fiatalabb Dumbledore is feltűnik, ezt is megerősítették. Kiderült, hogy még nem találtak színészt, de semmiképp sem Michael Gambon lesz a szerencsés, hiszen egy fiatalabb Dumbledore-ra van szükség, ahogy így volt Grindelwaldnál is. Felmerült Jared Harris neve is, aki az eredetileg Dumbledore-t alakító Richard Harris fia - és akit sok könyvmoly a Csontváros film Hodge-aként is ismerhet. 



Szintén új információ volt, hogy a második filmben Párizs és Anglia is helyszín lesz, és a folytatások is inkább Európa-központúak lesznek, bár valószínűleg nem vonatkoztathatnak majd el teljesen attól, mi történik Amerikában. 

Ami még biztos: az Ezra Miller alakította Credence-nek nagy szerep jut még.

2 megjegyzés:

  1. Ez jó hír! Már nagyon várom. Depp az egyik kedvenc színészem, és biztos vagyok benne, hogy kiválóan fog alakítani. Remek, tehetséges színész, aki mindig neki való szerepeket kap. :)

    VálaszTörlés
  2. Én is örülök a Depp vàlasztàsnak. Jó szînész az egyik kedvencem...:)

    VálaszTörlés