Breaking News

Az új Magisztérium kötet is érkezik idén!

Felkerült a Könyvmolyképző Kiadó webshopjába Cassandra Clare és Holly Black közös sorozatának, a Magisztériumnak az újabb kötete, a The Bronze Key is, ami magyarul A bronzkulcs címet kapta. 

A sorozat első két részéről már írtam ITT és ITT, olyan szempontból újdonság a Cassandra Clare rajongóknak, hogy ez egy middle grade történet, nem pedig a már tőle megszokott YA. És mint ilyen, egyébként meglehetősen sikeres, idén is a Goodreads Choice Awards jelöltjei között van a sorozat, pontosan ez a kötet. 


Fülszöveg:

A mágia megmenthet.
A mágia megölhet.
A Magisztérium diákjai elméletben teljes biztonságban vannak varázslatos iskolájukban. A mágusok gondos irányításával megtanulják használni a varázserejüket, és rendet teremteni a kaotikus világban.
Ám a káosz most felveszi velük a harcot.
Callnek, Tamarának és Aaronnak olyan dolgok miatt kéne aggódniuk, mint a felmérők és varázsversenyek. Ám az egyik iskolatársuk megdöbbentő halála után muszáj a hidegvérű gyilkos nyomára bukkanniuk… kockára téve a saját életüket.
Az ifjú barátok kénytelenek szembenézni azzal, hogy a mágia csak annyira jó, amennyire a felhasználója. Gonosz kezekben mérhetetlen kárt tud okozni – hacsak Call, Tamara és Aaron még időben meg nem akadályozzák.
A Magisztérium-sorozat lenyűgöző harmadik részében a két nagy sikerű írónő, Holly Black és Cassandra Clare egy olyan iskolát tárnak elénk, ahol bármi megtörténhet – legyen jó vagy gonosz –, és az igazságot egyedül úgy lehet kideríteni, ha hőseink mindent hajlandóak kockára tenni.Nincsenek megjegyzések