Az új Magisztérium kötet is érkezik idén!

Felkerült a Könyvmolyképző Kiadó webshopjába Cassandra Clare és Holly Black közös sorozatának, a Magisztériumnak az újabb kötete, a The Bronze Key is, ami magyarul A bronzkulcs címet kapta. 

A sorozat első két részéről már írtam ITT és ITT, olyan szempontból újdonság a Cassandra Clare rajongóknak, hogy ez egy middle grade történet, nem pedig a már tőle megszokott YA. És mint ilyen, egyébként meglehetősen sikeres, idén is a Goodreads Choice Awards jelöltjei között van a sorozat, pontosan ez a kötet. 


Fülszöveg:

A mágia megmenthet.
A mágia megölhet.
A Magisztérium diákjai elméletben teljes biztonságban vannak varázslatos iskolájukban. A mágusok gondos irányításával megtanulják használni a varázserejüket, és rendet teremteni a kaotikus világban.
Ám a káosz most felveszi velük a harcot.
Callnek, Tamarának és Aaronnak olyan dolgok miatt kéne aggódniuk, mint a felmérők és varázsversenyek. Ám az egyik iskolatársuk megdöbbentő halála után muszáj a hidegvérű gyilkos nyomára bukkanniuk… kockára téve a saját életüket.
Az ifjú barátok kénytelenek szembenézni azzal, hogy a mágia csak annyira jó, amennyire a felhasználója. Gonosz kezekben mérhetetlen kárt tud okozni – hacsak Call, Tamara és Aaron még időben meg nem akadályozzák.
A Magisztérium-sorozat lenyűgöző harmadik részében a két nagy sikerű írónő, Holly Black és Cassandra Clare egy olyan iskolát tárnak elénk, ahol bármi megtörténhet – legyen jó vagy gonosz –, és az igazságot egyedül úgy lehet kideríteni, ha hőseink mindent hajlandóak kockára tenni.Az új Magisztérium kötet is érkezik idén! Az új Magisztérium kötet is érkezik idén! Reviewed by Deszy on 11/08/2016 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.