Breaking News

Már idén a polcokra kerülhet a Feszülő húr sorozat következő része

És akkor egy harmadik jó hír is megjelenésekkel kapcsolatban: a Pushing the Limits - Feszülő húr sorozat rajongói örülhetnek, érkezik a negyedik rész is, még az idén! 

A Kísérj el! a sorozat első olyan kötete, ami nem az eredetileg felvezetett trióról szól, hanem a harmadik részből már megismert Westről. 

Fülszöveg:

A múlton nem változtathat, de Haley jövőjén talán igen.
A kick-box bajnok Haley egy tragikus végű este után megesküdött, hogy többé be sem teszi a lábát a ringbe. Csakhogy a srác, akit képtelen kiverni a fejéből, éppen az ő becsülete védelmében fogad el kihívást egy vad mérkőzésre. Haley-nek muszáj edzenie West Younggal. A nehezen kezelhető West megtestesíti mindazt, amitől Haley mindig is óvakodott. A segítsége nélkül azonban a srác öt másodpercig sem maradna talpon a szorítóban.
West súlyos titkot őriz, elhallgatja Haley elől, kicsoda ő valójában. Azzal, hogy segít a lánynak – azaz megküzd érte –, esélyt kap a jóvátételre. Amire annál is inkább szüksége van, mert az ő hibájából hullik szét a családja.
Ki kell állnia – férfiként.
Haley és West megállapodnak, hogy a kapcsolatukat szigorúan a szorítóra korlátozzák. Vajon érzéseik rácáfolnak az elhatározásukra? Vajon érdemes harcolni a szerelemért?
Nincsenek megjegyzések