Breaking News

Az Üvegtrón következő része is érkezhet idén!

Ma már írtam, hogy érkezik még idén Colleen Hoover újabb regénye, de nem ez az egyetlen jó hír! 

Sarah J. Maas rajongóinak igazi örömünnep az év vége. Azt már eddig is tudtuk, hogy még az idén érkezik a másik sorozat első része, a Tüskék és rózsák udvara. És most nagyon úgy néz ki, még az idén érkezik az Üvegtrón folytatása, a Queen of Shadows, aminek a magyar címe Árnyak királynője lesz! 

Fülszöveg:

Első a bosszú, a többi várhat…
 
Celaena Sardothien mindenkit elvesztett, aki a szívéhez közel állt, végül mégis visszatért a birodalomba, hogy bosszút álljon, felszabadítsa egykor dicsőséges királyságát és szembeszálljon múltja árnyékaival…
Tiszta szívéből elfogadta, hogy ő Aelin Galathynius, Terrasen királynője. De mielőtt visszaszerezné trónját, harcolnia kell.
Küzdeni akar unokatestvéréért, aki harcosként az életét is kész feláldozni érte, a barátjáért, aki egy borzalmas tömlöcben sínylődik és a kegyetlen király rabságában tengődő népéért, akik rendületlenül várják eltűnt királynőjük dicső visszatérését.
A New York Times bestseller sorozat negyedik kötetében folytatódik Celaena szenvedélyes és időnként fájdalmas epikus utazása, mely fenekestül forgathatja fel az életét.


Nincsenek megjegyzések