Breaking News

Johnny Depp lesz Grindelwald?!

A Deadline jelentette be a hírt, miszerint Johnny Depp feltűnik majd a Legendás állatok és megfigyelésük filmben. 

Az exkluzív hírből kiderül, hogy nem főszereplőként emlegetik, viszont szereplőként, nem cameo megjelenőként. Azt azonban, hogy valójában kit alakít, nem árulták el. 

A cikk szerint ha valaki figyelmesen nézi a filmet, egy pillanatra kiszúrhatja. Ez pedig elvezetett odáig, amit a címben olvashattok: ki az, akit már az előzetesekben is csak egy villanásra láttunk és fogalmunk sincs, ki alakítja? 

Gellert Grindelwald! A hírek szerint ebben a filmben Grindelwald inkább csak emlegetve lesz, de figyelembe véve, hogy a filmszéria öt részesre nőtte ki magát, ráadásul Rowling állandóan emlegeti, hogy sokkal fontosabb korszak ez, mint gondolnánk - nos, valóban nagyon úgy tűnik, Grindelwald lehet az a bizonyos szerep, ami most még csak egy villanás, később viszont nagyon is fontos lesz. 

Az előzetesekben már láthattuk is ezt a bizonyos villanást, és a kép alapján nagyon is elképzelhető, hogy ez Depp:



A Hypable továbbá arról számolt be, hogy megkerestek egy forrást, aki részt vett a film készítésében, és ő megerősítette: Depp játssza Grindelwaldot. 

Ezzel nem semmi bomba robbant: már így is vannak nagy sztárok a filmben, mint az Oscar-díjas Eddie Redmayne és Colin Farrell, de ha Johnny Depp is csatlakozik a bandához, az már tényleg egy másik szint.


A fiatal Grindelwaldot egyébként néhány villanás erejéig láthattuk már a Halál ereklyéi filmekben, akkor Jamie Campbell Bower alakította.



Ez a filmes könyv egyre csábítóbbnak tűnik - vajon milyen titkok derülhetnek ki belőle még?

Katt érte a borítóra!

Nincsenek megjegyzések