Breaking News

Harry Potter témájú Moleskine noteszek!

A Moleskine is Harry Potter lázban ég, így a Legendás állatok és megfigyelésük premierjének alkalmából két exkluzív, limitált mennyiségben megjelenő Harry Potter notesszel készültek. 
Az egyik ihletője a Tekergők térképe, ahogy az a képek alapján rögtön szembetűnik: a pergamen színét, az ikonikus mondatot - Esküszöm, hogy rosszban sántikálok" és a lábnyomokat is láthatjuk a noteszen. 
A másik noteszt a patrónusbűbáj ihlette, ennek borítóján Harry láthatjuk, amint épp megidézi szarvas alakú patrónusát - arany berakással a bőr borítón. De egyébként nem csak a borítókat érdemes nézni, a noteszek belül is legalább olyan gyönyörűek. És még valamire érdemes figyelni: a belső oldalon, a "ha elveszett, ide küldd vissza" résznél James és Lily nevének kezdőbetűjét is láthatjuk. A 240 oldalas noteszek mellé extra is jár: egy exkluzív matricakészlet híres varázsigékkel és mágikus tárgyakkal - például a roxforti címert és az aranycikeszt is felragaszthatják valahová azok, akik megveszik. Persze ahogy az várható volt, a notesz nem lesz olcsó. Moleskine, naná, hogy nem. 25$-ért lehet a rajongóké.

1 megjegyzés: