Breaking News

Goodreads Choice Awards jelölt könyv a Könyvmolyképzőnél

Szintén Angi találta az infót, hogy a Könyvmolyképző egy másik könyv jogaira is lecsapott. 

Az All the Ugly and Wonderful Things a kategóriája szerint felnőtt romantikus, ami a Könyvmolyképző sorozatokat illeti, fülszöveg alapján talán a Rázósba várható a kötet.



Amit még érdemes tudni róla, hogy több díjra is jelölték. A Goodreads Choice Awardson a Best Fiction kategóriában épp, hogy lemaradt a győzelemről, kevesebb, mint 3000 szavazat hiányzott neki a dobogó felső fokához. 

Fülszöveg:

Egy meth díler lányaként Wavy tudja, hogy nem bírhat az emberekben, még a saját szüleiben sem. Próbálja felnevelni nyolc éves öccsét, ő az egyetlen felelősségteljes "felnőtt" a környezetében. Békét egyedül a csillagos égben nyer, amit a házuk mögötti mezőről figyel. Egy évvel azonban minden megváltozik, amikor tanúja lesz, hogy apja egyik gengsztere, a tetovált ex-rendőr Kellennel, akinek aranyból van a szíve, összetöri a motorját. Ezt egy elsöprő és sokkoló szerelmi történet követi két teljesen különböző emberről, ami nehéz kérdéseket hoz magával, emlékeztetve minket minden rút és csodálatos dologra, amit az élet kínálhat.


A fülszöveghez azért hozzá kell tenni, mert nem derül ki egyértelműen: Wavy egy kb. 14 éves lány, Kellen pedig egy felnőtt férfi, kutatásaim alapján 16 év korkülönbség van köztük.

Nincsenek megjegyzések