Breaking News

Új kulisszák mögötti videó a Fallenhez!

Tegnap megosztottam Facebookon egy teljes jelenetet a Fallen filmből, csak sajnos olaszul volt...A jó hír viszont, hogy ez elvezetett egy új kulisszák mögötti videóhoz, ami viszont angol! És meg kell mondanom, nagyon érdekesre sikeredett. A fő téma a szereposztás, arra koncentrál a videó, hogyan találták meg a színészeket az egyes szerepekre, és aztán ők hogy jöttek ki egymással a forgatáson.

De az interjúk mellett sok-sok bevágás is van a videóban, valóban kulisszák mögötti felvételekkel - például arról, hogyan vették fel az angyalként repülős részeket -, és új jelenetbevágásoknak is örülhetünk.

Íme:


A történet:

Van valami fájdalmasan ismerős Daniel Grigoriban. A rejtélyes és zárkózott fiú azonnal felkelti Luce Price érdeklődését, amint a lány meglátja a Sword & Cross bentlakásos iskolában. Ő az egyetlen jó dolog az intézményben, ahol tilos mobiltelefont használni, a többi diák nehéz eset, és minden mozdulatukat biztonsági kamerák figyelik. Csakhogy Daniel nem akarja, hogy bármi köze legyen Luce-höz, és mindent megtesz, hogy ezt nyilvánvalóvá is tegye a lány számára. De Luce nem képes lemondani róla. Úgy vonzza a fiú, mint az éjjeli pillangókat a tűz fénye, és muszáj kiderítenie, amit Daniel olyan elszántan szeretne titokban tartani... A veszedelmesen izgalmas és sötéten romantikus regény letehetetlen olvasmány és felülmúlhatatlan szerelmi történet.

A film első előzetesét ITT nézhetitek meg. A borítóra kattintva pedig beszerezhetitek a könyvet.


Nincsenek megjegyzések