Breaking News

Új YA disztópia érkezik a Könyvmolyképzőnél

Angi újabb hírekre csapott le, már ami az elkelt jogokat illeti. Ez alapján a Könyvmolyképző hozza majd magyarul Vic James disztópikus regényét, a Gilded Cage-et!



A kötet egyelőre angolul sem jelent még meg, Valentin-napra várható, de már most elég pozitívak az előolvasók visszajelzései.

Fülszöveg:

Nem mindenki szabad. Nem mindenki egyenlő. Nem mindenkit fognak megmenteni.
A világunk az Egyenlőkhöz tartozik - az arisztokratákhoz, akiknek mágikus tehetsége van -, és minden közrendűnek tíz évig kell szolgálnia őket. De Anglia legnagyobb birtokainak kapui mögött olyan hazugságok bújnak meg, amelyek az egész világot szétzúzhatják.
Egy lány, aki szeretetre és tudásra szomjazik.
Abi Anglia leghatalmasabb családjának szolgája, de a lelke szabad. Így amikor beleszeret az egyik nemes fiúba, Abinek nehéz döntést kell meghoznia. A családi titkok felfedése talán elhozhatja a szabadságát, de a szívével fizeti meg az árát?
A fiú, aki forradalomról álmodik.
Abi testvére, Luke egy brutális gyárvárosban rabszolga. Messze a családjától és kegyetlenül elnyomás közepette olyan barátokra lel, akiknek az ideái sokba kerülhetnek neki. És Luke most végre felfedezte, hogy van valami, ami a mágiánál is erősebb: a forradalom.
És egy arisztokrata, aki újrateremti majd a világot sötét tehetségével.
Egy árny az Egyenlők csillogó világában, rejtélyes képességgel, amit senki sem ért. De vajon felszabadításra használjam majd - vagy pusztításra? 


Könyvelőzetes:


Nincsenek megjegyzések