Breaking News

Itt a legújabb Mia Sheridan borító és fülszöveg!

Lehullt a lepel Mia Sheridan legújabb könyvének, a Preston's Honornek a borítójáról és fülszövegéről! 

Az írónő A szerelem csillagjegyében sorozata már ismerős a magyarul olvasóknak is, három kötet jelent meg belőle a Könyvmolyképzőnél (amiket meg tudtok rendelni ITT), és a hírek szerint idén érkezik a következő. 



Volt egyszer két testvér - egypetéjű ikrek -, és habár mindkettőt szerettem, a lelkem csak az egyikhez tartozott. 
Annalia DelValle egész életében Preston Sawyerbe volt szerelmes. Egy elszegényedett bevándorló farmmunkás lányaként számkivetettként nőtt fel a kaliforniai Central Valley egy apró, eldugott kunyhóban. De a szíve megtalálta ott a szabadságot, a Sawyer Farm elnyúló mezőin és a srácokban, akik az egyetlen barátai voltak. 
Preston kissrác kora óta sóvárgott Annaliáért. De az iránta érzett tisztelet visszatartotta, hogy elcsábítsa, egészen addig, amíg képtelen tovább kitartani, és a világuk - meg a testük - egy forró, nyári éjszakán összetalálkozik. Egy éjszakán, ami olyan események láncolatát indítja be, amitől mindkettejük élete örökre megváltozik. 
Annalia most visszatért a városba, miután hat hosszú hónapra nyom nélkül eltűnt. Vissza akarja szerezni a szívét, az életét és a babát, akit maga mögött hagyott - a kisfiút, aki a vágy, a szerelem és régóta tartó sóvárgás egy pillanatnyi beteljesülése szült. 
Preston túlélte a gyászt, a pusztító szárazságot, a szívfájdalom kínjait, de abban már nem biztos, hogy képes még egyszer túlélni Annaliát. És talán meg se akarja próbálni. A büszkeség és a keserűség vajon távol tartja az egyetlen dologtól, ami után mindig vágyakozott? 
Hogy gyógyítasz meg valamit, ami menthetetlenül összetört? Hogy feledted el az elfeledhetetlent? Hogy fedezed fel, hogy az igazi becsületet nem a pillanat szüli, hanem mélyen a szívünkből érkezik, ahol az igazság lakik? És hogyan lépsz tovább a múlt sebein, hogy rájöjj, néhány szerelem olyan szilárd, mint a talpad alatt föld és olyan tartós, mint a Föld maga? 

Nincsenek megjegyzések