Breaking News

Úton a Hurst amulett sorozat folytatása

Február 7-én érkezik a General Pressnél az új Karen Hawkins kötet! (Az Olthatatlan szenvedélyről ITT, A veszély vonzásábanról ITT olvashatjátok a véleményemet.)

Még mindig csak hangsúlyozni tudom, mennyivel jobbak ezek az új GP borítók, igaz, ennél azért most kicsit hiányzik a "történelmi romantikus feeling". Olyan érzésem van, mintha csak kifeküdt volna hosszú szoknyában a partra egy mai nő. Ettől függetlenül szép, csak a könyvhöz - és az előző kötethez - érzem kevéssé illőnek.

Ezzel együtt kíváncsian várom. 



Michael Hurst, a híres egyiptológus leghőbb vágya, hogy megtalálja az ősi családi amulettet. Amikor a különc felfedező rájön, hogy az ereklye Skóciában lehet, úgy dönt, nélkülözhetetlen, ám kissé házsártos munkatársával, Jane Smythe-Haughtonnal együtt odautazik. A mindig magabiztos lányt alaposan felkavarja az utazás gondolata, és ahogy közelednek úti céljuk, a vadregényes Barra szigete felé, egyre különösebben kezd viselkedni. Kísértik a múltja árnyai, és a jóképű munkaadója iránti vonzalmát sem tudja többé elfojtani.
Miközben a családi ereklye után nyomoznak, a férfi is rádöbben, hogy Jane többet jelent számára egy megbízható munkatársnál. Az amulettre azonban mások is fenik a fogukat. Vajon Jane és Michael még azelőtt megtalálják a kincset, hogy az illetéktelen kezekbe kerülne? És megfejtik-e életük másik nagy rejtélyét, hogy mit is éreznek valójában egymás iránt?

Nincsenek megjegyzések