Breaking News

Karakterplakátot kapott a Szörny emberi alakja! (Meg a többiek is)

Itt a herceg! Ismétlem: itt a herceg!

A szépség és a szörnyeteg mesénél mindig izgalmas, amikor eljön a sztori vége, és láthatjuk a herceget valódi alakjában az elátkozott után. És persze, egy-egy villanásra a legtöbbször legalább sejtetik, hogy hogy nézett ki egykor, mégis... egészen más a végén az átalakulás látni. 

Ezzel együtt a Disney mese anno azt az utat választotta, hogy tényleg nem láthatjuk igazán, csupán egy festményen - ráadásul az is kicsit bakis, hiszen ha kiszámolja az ember, hány éve él a herceg átok alatt, és levonja a 21-ből (elvileg ekkor jár le az átok), akkor könnyű rájönni, valami nem kerek. (Ezt az új filmben már orvosolták, azon a bizonyos képen a herceg sokkal fiatalabb. Ez meg persze azt a kérdést veti fel, hogy büntethet így egy tündér egy gyereket... De ez megint csak egy másik kérdés.)

Mindenesetre a fentiek miatt elég meglepő, de igaz: a Disney megmutatta a herceg herceg alakját, méghozzá egy saját karakterposzteren! 


Egyébként nem csak ő kapta meg a maga karakterposzterét, a mozgó után megérkezett a sok-sok mellékszereplő állóposztere is. (Nagyobb méretért katt a képekre!)
















3 megjegyzés:

  1. Nekem eddig se tetszett a szereplőgárda, Gaston kivételével, de ez a herceg egyenesen borzalmas. Sajnálom. :(

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy az átok alatt a herceg nem öregedett, vagy nem volt már gyerek, amikor a tündér megátkozta. Elvégre a Disney-mesében is mikor Belle megpillantja a portrét, ott is minimum a herceg olyan 16-18 évesnek tűnik. Tehát nem gyerek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ez a baki. Ugyanis azt tudjuk, hogy évek teltek el és azt is, hogy a 21. szülinapjáig tart az átok. A rózsáról lehulló szirmok és egy Lumiere-Cogsworth beszélgetésben elejtett megjegyzés alapján ez 10 év. Azaz 11 éves volt, amikor megátkozták, a portrékon mégis idősebb, ami baki.

      Törlés