Breaking News

Josh Groban is énekel egy új dalt A szépség és a szörnyetegben!

Tegnap a poszterek mellé egy nagy hír is berobbant A szépség és a szörnyeteg kapcsán: Josh Groban is csatlakozott a sztárénekesekhez, akik a film zenei albumát erősítik.

Korábban már írtam róla, hogy Ariana Grande és John Legend duettet énekelnek majd hozzá, aztán azt is elárulták, hogy Céline Dion egy új dallal jelentkezik, miután annak idején az eredeti animációs mese betétdalát felénekelte. 



Hozzájuk csatlakozik most Josh Groban, aki szintén egy új dalt énekel majd, ami a hírek szerint a végefőcím alatt lesz hallható. A dalt, aminek a címe Evermore Alan Menken szerezte, aki az eredeti mese dalait is, a dalszöveget pedig Tim Rice (Az oroszlánkirály, Evita) írta. A hírek szerint a dal "eredetije" benne lesz a filmben is: egy fájdalmas ballada, amit a Szörny (Dan Stevens) énekel, miután elengedi Belle-t, hogy az apjával lehessen.

Josh Groban elmondta: "Megtiszteltetés, hogy elénekelhetem ezt a gyönyörű, új dalt két abszolút kedvencemtől, Alan Menkentől és Tim Rice-tól. A szépség és a szörnyeteg gyerekkorom óta velem van, és hogy a zenével kapcsolódhatok ehhez az új filmhez, nagyobb boldoggá tesz."

Egyébként a páros két másik új dalt is írt a történethez, közben már azok címét is megtudtuk: Our Song Lives On és Days in the Sun. 

Nincsenek megjegyzések