Breaking News

Elcsattant a Rose-Scorpius majdnem csók az utolsó eredeti szereplőgárdás Az elátkozott gyermek előadáson

Egy valamit tutira sikerült elérnie Az elátkozott gyermek darabnak, amit senki nem vehet el tőle: az Albus-Scorpius shipperek félelmetesen megszaporodtak. 



Korábban az új generációs párosítások közül minden bizonnyal magasan a Rose-Scorpius volt a legelterjedtebb, nem véletlenül: Ron megszólalása, miszerint inkább ne kerüljön túl közel Scorphoz a lánya, olaj volt minden Dramione rajongó sebeire, az eredmény pedig milliónyi fanfiction lett. (Mielőtt kérdezitek: sosem voltam Dramione shipper, de én magam is heves Rose-Scorpius rajongó vagyok.) 

Ám Az elátkozott gyermek ebben a kérdésben is képes volt megosztani a rajongókat: ugyan a sztori szövege határozottan a Rose-Scorpius szurkolóknak kedvez, maga a cselekmény sokkal több táptalajt nyújt azoknak, akik Albust Scorpiusszal hoznák össze. Sőt, valószínűleg az ember elvétve találkozott ez utóbbi párosítással a darab előtt, azóta viszont tömegével. 

Utóbbi rajongók valószínűleg nem fognak örülni a hírnek: az eredeti szereplőgárda (az éppen pedig Scorpiust alakító színész kivételével) május 21-én játszotta utoljára a darabot. 

És azok, akik ott lehettek, beszámoltak róla, hogy a színészek extra meglepivel készültek, nevezetes egy Rose-Scorpius csókkal a darab végén. 

Az egyik rajongó beszámolója szerint: "Rose előrehajolt, hogy megcsókolja, aztán megragadta a nyakkendőjét, megpörgette és arcon csókolta."

Állítólag igazi üdvrivalgás fogadta a puszit a közönség soraiból. Biztos nem volt sok Albus-Scorpius rajongó közöttük...

Nincsenek megjegyzések